Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, ianuarie 01, 2018

Topul celor mai citite 10 articole din 2017!

Top 10
Foto: danschmid.com
Din cele 133 de articole publicate in anul care tocmai a trecut, an in care am inceput sa promovez mai mult Bacaul si sa ma implic mai mult in comunitatea locala, astazi vreau sa va prezint "Topul celor mai citite 10 articole din 2017", un top facut de voi, cititorii constantins.ro, lucru pentru care doresc sa va multumesc!

A fost un an plin, in care am gasit din nou cu greu timp pentru a scrie, dar de fiecare data cand am reusit sa gasesc o portita libera pentru blogging, am scris cu bucurie! Si bucuria mai mare este ca articolele mele despre Bacau au fost cele mai citite in anul 2017, ce au condus chiar la dublarea numarului de vizualizari generale ale blog-ului pe intreg anul care a trecut fata de anul 2016, lucru care ma ambitioneaza sa scriu si in anul 2018 cat mai multe articole despre orasul meu, orasul Bacau!

Dar iata si “Topul celor mai citite 10 articole din 2017”:
  1. Orasul Bacau, un oras "Profi"!
  2. Ieri ar fi trebuit sa se inaugureze Parcul Fagaras Bacau!
  3. Fii puternica, Georgiana! Forta Georgiana!
  4. La multi ani, orasul meu, la multi ani, Bacau!
  5. Propunerile mele de proiecte pentru Bacaul anului 2018!
  6. De 3 ani si jumatate ne chinuim sa facem un parc in orasul Bacau!
  7. SOS - FC Onesti Fotbal Feminin!
  8. Victorie mare pentru Aerostar!
  9. "Derby de Bacau" transat de galben-albastri!
  10. Gauss Bacau (FCM 1950 Bacau*) este Campioana deToamna-Iarna in Liga a 4-a!
Pentru anul 2018 mi-am propus in primul rand sa promovez in continuare orasul Bacau si sa particip pe plan national la cat mai multe campanii si concursuri pentru bloggeri. Si daca in 2017 am incercat sa promovez printre altele si fotbalul din intreg judetul Bacau, din cauza timpului putin pe care il pot aloca pentru blogging, in 2018 voi incerca sa promovez mai mult sportul din orasul Bacau, incepand cu fotbalul cel mult iubit, binenteles.

Sunt multe de spus, dar inchei pentru moment aici, nu inainte de a va ura inca o data la multi ani cu multa sanatate si cu cat mai multe zile frumoase in 2018! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu