Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

duminică, august 12, 2018

"GAUSS, ochelarii sunt de vanzare, noi NU!"

"GAUSS, ochelarii sunt de vanzare, noi NU!"
Foto: Facebook
Cu doar 5 zile inainte de stabilirea tintarului Ligii a 3-a, acolo unde ar fi trebuit sa joace si echipa noastra, ACS Gauss Bacau, lucrurile se pare ca sunt din ce in ce mai incerte. Dupa o promovare mai mult decat meritorie in Liga a 3-a, obtinuta dupa un sezon foarte bun de Liga a 4-a si o dubla castigata categoric in fata echipei botosanene Avantul Albesti, mai mult decat o arata scorurile de 1-0, inregistrate in ambele meciuri de baraj, se pare ca cei din conducerea ACS Gauss Bacau au alte intentii cu aceasta echipa.

Desi jucatorii ACS Gauss Bacau au aflat de aceste intentii de acum cateva zile, si-au continuat pregatirile si implicit meciurile amicale. Astfel, dupa victoria de acasa cu 1-0, obtinuta in fata echipei Bradul Borca si infrangerea de la Piatra Neamt cu 2-0, din compania Ceahlaului din localitate, bacauanii nostri au facut ieri deplasarea la Brasov, doar in numar de 11 si cu masinile personale, pentru a onora un amical stabilit din timp cu FC din localitate, acolo unde, dupa ce au condus in doua randuri, 1-0 si 2-1 la pauza, in repriza a doua au pierdut pana la urma, scor final 7-2 pentru brasoveni, dar dupa un meci bun al bacauanilor.

Baietii nostri, care merita de altfel toate felicitarile noastre, pentru ca au jucat mereu si pentru noi si pentru Bacau, au afisat la inceputul meciului de la Brasov un banner mai mult decat sugestiv, cu trimitere la conducerea clubului, "GAUSS, ochelarii sunt de vanzare, NOI nu!", conducere care, din ce se aude prin targ, au vandut sau vor sa vanda locul de Liga a 3-a la Vaslui, o informatie clara neexistand la momentul scrierii acestui articol, stiut fiind faptul ca cei din conducerea ACS Gauss Bacau nu au stat niciodata bine la capitolul comunicare.

Din punctul meu de vedere, conducerea ACS Gauss Bacau ar trebui sa faca o conferinta de presa in ceasul al 12-lea si sa explice bacauanilor ce au facut sau ce vor sa faca cu echipa bacauana, mai ales ca mai sunt doar 5 zile pana cand se va stabili tintarul Ligii a 3-a la sediul FRF, mai exact vinerea viitoare, 17 august, incepand cu ora 13.30. De mentionat ca ACS Gauss mai are programat si un amical de lux pe 21 august, in nocturna, pe Giulesti, in compania Rapidului, un amical care, odata cu problemele din conducerea clubului, a devenit de asemenea incert.

In final, pana sa aflam si noi situatia exacta si viitorul clubului ACS Gauss Bacau (echipa care se spunea ca va deveni din sezonul acesta ACS Suporter FCM Bacau), daca mai are vreun viitor, tin sa ii felicit inca o data pe jucatorii bacauani care formeaza un grup foarte frumos si valoros, carora nu ai efectiv ce sa le reprosezi! Jos palaria pentru ei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu