Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, martie 22, 2019

Meciuri de 6 puncte in deplasare pentru echipele bacauane de Liga a 2-a!

FC Magura 2012 Bacau si Aerostar Bacau
Meciuri de 6 puncte in deplasare la final de saptamana pentru echipele bacauane de Liga a 2-a! Atat Aerostar Bacau, cat si FC Magura 2012 Bacau ("Pisicile Rosii") vor juca in deplasare in acest week-end impotriva unor echipe care lupta de asemenea pentru evitarea retrogradarii. Ambele echipe bacauane vor juca de la ora 11.00, dar in zile si locatii diferite, Aerostar avand programat meciul la Oradea pentru ziua de sambata, iar "Pisicile Rosii" la Iasi, pentru ziua de duminica.

Asadar, in primul meci de 6 puncte, Aerostar Bacau va da piept la Oradea cu Luceafarul din localitate, o echipa aflata pe locul 14 in clasament, cu 2 puncte mai mult decat echipa bacauana, aflata pe locul 16 dupa disputarea a 25 de etape din Liga a 2-a la fotbal masculin, primul loc retrogradabil. Va fi un meci greu, dar ce meci mai poate fi considerat usor la acest nivel, in care Luceafarul vine dupa o victorie cel putin "surprinzatoare" la Arad, acolo unde a castigat cu 3-0, iar Aerostar dupa o infrangere nemeritata acasa in fata U Cluj, o echipa cu pretentii care s-a cam facut de ras la Bacau, chiar daca si-a atins pana la urma obiectivul.

In al doilea meci de 6 puncte, FC Magura 2012 Bacau ("Pisicile Rosii") va intalni la Iasi echipa Navobi, o echipa aflata pe locul 7 in clasament dupa disputarea primelor 8 etape din Liga a 2-a la fotbal feminin, ce are 2 puncte mai mult decat echipa bacauana, care ocupa in continuare ultimul loc, cu 4 egaluri si 4 infrangeri. In etapa trecuta, ambele echipe au pierdut acasa cu acelasi scor, 0-1, Navobi Iasi in meciul cu Ladies Targu Mures si FC Magura 2012 Bacau cu Selena SN Constanta, facand ca acest meci sa devina unul decisiv in lupta pentru locul 7, primul loc care asigura supravietuirea in Liga a 2-a.

Interesant este ca ambele bacauane sunt la momentul de fata clasate pe ultimele locuri retrogradabile, joaca in deplasare cu contracandidate la evitarea retrogradarii, de care le despart 2 puncte in clasament. Ramane de vazut daca echipele noastre vor obtine si aceleasi rezultate in week-end, care sper sa fie 2 victorii, de care avem mare nevoie, pentru ca ar fi pacat ca Bacaul sa nu aiba si la anul doua echipe in Liga a 2-a, atat la fotbal masculin, cat si la fotbal feminin. Luptam, luptam, luptam si castigam! Hai Pisicile, hai Aerostar, hai Bacaul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu