Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, aprilie 15, 2019

Meciuri tari in Sferturile de Finala ale Cupei Romaniei, faza pe judetul Bacau!

CSM Bacau - AS Vointa Garleni
Foto: csmbacau.ro

Meciuri tari in Sferturile de Finala ale Cupei Romaniei, faza pe judetul Bacau! Miercuri, 17 aprilie, iubitorii de fotbal din Bacau sunt invitati pe terenurile din Zemes, Moinesti, Darmanesti si Bacau, sa asiste la 4 meciuri ce se anunta foarte echilibrate, in care fiecare echipa are sansa ei de a ajunge in semifinalele competitiei, semifinale care se vor disputa pe 2 mai, urmand ca finala sa se joace pe 19 sau 25 iunie, data care va fi stabilita ulterior de catre AJF Bacau.

Dar iata si programul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei, faza pe judetul Bacau:
  • ACS Gloria Zemes - AS Filipesti, ora 17.00, teren Zemes
  • CSM Moinesti - AS Magura Casin, ora 17.00, teren Moinesti
  • CS UZU Darmanesti - AFCS Viitorul Curita, ora 17.00, teren Darmanesti 
  • CSM Bacau - AS Vointa Garleni, ora 15.00, teren Bacau ("Constantin Anghelache", fost Letea)
(sursa: AJF Bacau)


De mentionat ca in campionat CSM Bacau a trecut de 2 ori, dar destul de greu, de AS Vointa Garleni, 2-0 la Garleni in prima etapa si 1-0 la Bacau in etapa a 12-a, CSM Moinesti a pierdut cu 2-1 deplasarea la Magura Casin din etapa a 8-a, iar UZU Darmanesti a pierdut de 2 ori in fata Viitorului Curita, 1-2 acasa in prima etapa si 2-7 in deplasare in etapa a 8-a, Filipestiul neavand cum sa se intalneasca in sezonul regular cu Zemesul pentru ca fac parte din serii diferite, Seria Bacau, respectiv Seria Valea Trotusului.

Ca de obicei, nu imi ramane decat sa le urez mult succes celor 8 echipe sfertfinaliste, iar pe voi sa va invit la fotbal! Hai Bacaul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu