Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, mai 17, 2019

Pisicile Rosii Bacau joaca duminica cu Ladies Targu Mures!

Pisicile Rosii Bacau - Vulpitele Galbene Roman

Ale, ale, ale! Hai Bacaul, ale! In Liga 1 sau Judeteana, tu pentru noi esti campioana! Ale, ale, ale! Hai Bacaul, ale! (versuri Independent Bacau)

Duminica, 19 mai, incepand cu ora 11.00, pe Stadionul "Lucretiu Avram" (Proletarul), Pisicile Rosii Bacau vor juca cu Ladies Targu Mures, intr-un meci ce va conta pentru ultima etapa a sezonului 2018-2019 al Ligii a 2-a la Fotbal Feminin. Etapa trecuta ambele echipe au pierdut, Pisicile Rosii in deplasare cu ACS Viitorul Reghin, scor 2-6, iar Ladies Targu Mures acasa cu Vulpitele Galbene, scor 1-4, acelasi scor cu care au pierdut si fetele noastre meciul cu fetele din Roman, dar in etapa a 12-a.

In tur, in etapa a 7-a, la Targu Mures, Pisicile Rosii au pierdut la scor de neprezentare, 3-0, asta dupa ce in primele 6 etape fetele noastre au reusit 6 meciuri bune, echilibrate, in care au obtinut 4 egaluri si au inregistrat doar 2 infrangeri si acelea la limita, in compania unor echipe puternice. Practic, meciul de la Targu Mures a fost primul meci din actualul sezon pierdut la o diferenta mai mare de un gol si poate meciul care a declansat o scadere de randament in angrenajul fetelor noastre, care nu au mai reusit sa isi revina in retur.

Si chiar daca fetele noastre nu au reusit cel mai bun sezon, mai ales in retur, in care au reusit doar un punct din 6 meciuri, "pisicile" trebuie incurajate si sustinute in continuare, mai ales pentru ca incearca in fiecare meci sa joace cat mai bine, lucru care se vede foarte bine din tribune, ceea ce este de apreciat. Chiar am vazut o postare interesanta in acest sens pe pagina de Facebook a Larisei Botezatu, una dintre "pisicile" de baza ale echipei si care a reusit si un gol superb in meciul cu "vulpitele" din etapa a 12-a:

"E usor oare sa treci peste un antrenament care nu ti-a iesit asa cum ti-ai planuit, desi stiai ca poti sa il faci? E usor oare sa treci peste momentele in care simti ca nu mai vrei pur si simplu sa te ridici din pat sa iesi dimineata la antrenament, cand vezi ca ploua, ca e frig sau in vacante, cand stii ca toti ceilalti stau acasa si dorm toata ziua? E usor oare sa mergi la o competitie la care stii ca mergi foarte pregatit si stii ca poti face o figura foarte frumoasa, si, mai apoi, sa o dai in bara? O fi usor sa treci peste certurile cu antrenorul, peste momentele in care nu dormi noptile si te gandesti ce nu a mers bine? Va zic eu: NU E DELOC USOR!"

Nu e deloc usor pentru nimeni, Larisa, dar consider ca trebuie sa luptam in fiecare zi sa fim mai buni in tot ceea ce facem, indiferent de domeniul in care activam, lucru pe care il observ si il apreciez la voi in fiecare meci si sunt convins ca veti incerca si duminica aceasta sa faceti un meci cat mai bun, chiar daca va fi un joc fara miza in clasament, cel putin pentru noi! Va sustin si va incurajez in continuare! Hai Pisicile, hai Bacaul!

Ale, ale, ale! Hai Bacaul, ale! In Liga 1 sau Judeteana, tu pentru noi esti campioana! Ale, ale, ale! Hai Bacaul, ale! (versuri Independent Bacau)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu