Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, aprilie 05, 2017

Protejati telefoanele cu huse si folii de protectie!

Husa de silicon pentru Allview
Foto: HusaFolieProtectie.ro
De cativa ani buni asistam cu totii la cea de-a 4-a revolutie industriala sau "Revolutia 4.0", asa cum a mai fost ea supranumita. Si dupa descoperirea motorului cu abur de la sfarsitul secolului al XVIII-lea, ce este considerata prima revolutie industriala, a urmat descoperirea curentului electric de la sfarsitul secolului al XIX-lea, moment ce coincide cu a doua revolutie industriala.

Mai tarziu, la sfarsitul secolului al XX-lea, descoperirea calculatorului si mai apoi a internetului sunt considerate cele doua evenimente importante care au dat startul celei de-a treia revolutii industriale. In fine, cativa ani mai tarziu, la inceputul secolului al XX-lea, digitalizarea a declansat cea de-a 4 revolutie industriala, revolutie industrial ce este in plina desfasurare.

Si pentru ca tehnologia a avansat uimitor in ultimii ani si in mai toate domeniile de activitate, asistam acum cu totii la un proces foarte intens de digitalizare, care o sa ne acapareze in scurt timp intru tot, daca nu ne-a acaparat deja. Folosim deja foarte mult, chiar excesiv de mult dispozitivele mobile de comunicare, in special telefoanele de tip smart, care, de ce sa nu o recunoastem, ne-au cucerit deja.

Cine mai poate sta in ziua de azi fara smartphone-ul la purtator, care sta in buzunar sau in poseta, la loc de cinste, langa portofel si langa colectia de chei personale? Intr-una din zilele trecute am uitat sa imi iau telefonul din dotare si a trebuit sa ma intorc acasa in plin trafic matinal ca sa il recuperez. Nici nu a mai contat ca am intarziat putin la serviciu, important este ca am reusit sa iau telefonul cu mine.

Si pentru ca tot veni vorba de intamplari cu telefonul mobil de tip smart, tot zilele trecute era sa mai fac o gafa, de data aceasta mai mare decat prima. In graba de la serviciu, acolo unde ritmul a crescut simtitor in ultimii ani, iar clientii nu mai pot fi potoliti deloc, in drum spre o masina din service, am reusit sa ma lovesc destul de tare de o usa, binenteles in dreptul buzunarului in care aveam telefonul mobil.

Din fericire pentru mine si pentru buzunarul propriu, telefonul fiind echipat cu o husa de silicon pentru Allview si o folie de sticla securizata pentru Allview, ambele achizitionate de la magazinul online de specialitate Husa Folie Protectie, telefonul meu fiind un Allview P8 Energy Mini, de care sunt foarte multumit, mai ales din punctul de vedere al raportului pret/calitate, am scapat cu telefonul meu intact.

Un motiv in plus sa va sfatuiesc si pe voi sa va echipati telefoanele mobile cu huse si folii de protectie de la magazinul online de specialitate Husa Folie Protectie, care este pregatit sa va protejeze telefoanele, indiferent de marcile si modelele pe care le detineti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu