Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

duminică, ianuarie 14, 2018

O noua cofetarie in orasul Bacau, "Pasticceria Edeea, by Zanarini"!

"Pasticceria Edeea, by Zanarini"
Foto: Profil Facebook Pasti Flo
De fiecare data cand se construieste sau se modernizeaza ceva in orasul Bacau, daca gasesc putin timp, imi place sa scriu si eu un articol. Iar pentru aceasta seara de duminica am ales sa scriu despre o noua cofetarie din oras si nu despre orice fel de cofetarie. Este vorba despre "Pasticceria Edeea, by Zanarini", care s-a deschis de putin timp la parterul Restaurantului Lady de la Narcisa, de langa "Blocul Potcoava".

Spuneam ca nu este o cofetarie oarecare pentru ca este o cofetarie cu specific Italian, mai exact o combinatie dintre o cofetarie, o cafenea si un restaurant. Dupa 20 de ani petrecuti in Italia, un bacauan s-a intors cu sotia sa in orasul Bacau si au decis impreuna sa investeasca in propria lor afacere, "Pasticceria Edeea, by Zanarini". Este vorba despre sotii Claudia si Florin Macovei, ce au lucrat impreuna in Italia, in cadrul Caffe Zanarini din Bologna, un concept pe care au decis sa il puna in practica si in orasul Bacau.

Prajituri "Pasticceria Edeea, by Zanarini"
Foto: Profil Facebook Pasti Flo
"Pasticceria Edeea, by Zanarini" se traduce prin "Cofetaria Edeea, de Zanarini", pasticceria insemnand in limba italiana cofetarie, Edeea venind de la fiul sotilor Macovei, Eduard, iar Zanarini provenind de la cafeneaua Zanarini din Bologna. Cofetaria cu specific Italian Edeea ne intampina intr-un spatiu foarte frumos amenajat cu o gama foarta variata de prajituri, torturi, foietaje si multe alte produse, care se pot savura in interior sau se pot lua la pachet.

De mentionat ca specialitatile din cadrul "Pasticceria Edeea, by Zanarini" se pregatesc la vedere, in imediata vecinatate a cofetariei, intr-un laborator dotat cu aparatura foarte moderna, separat de cofetarie printr-un simplu perete din sticla. La momentul actual, sotii Macovei se ocupa in totalitate de functionarea cofetariei, Chef Florin de producerea delicateselor, iar doamna Claudia de partea de servire a clientilor, dar dansii doresc sa angajeze patiseri, cofetari si personal la vanzare (detalii la cofetarie).

In concluzie, "Pasticceria Edeea, by Zanarini" va asteapta cu drag sa o vizitati de luni pana duminica intre orele 8.00-19.00, pentru a va intampina cu delicatesele sale! Sa fiti iubiti precum copiii iubesc dulciurile! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu