Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, ianuarie 07, 2014

De intretineri si de reparatii nu scapam niciodata!

Piese de utilaje - piese de motor
Foto: www.piesedeutilaje.ro
De mic copil mi-a placut sa demontez pana la ultima piulita tot ce ajungea in mainile proprii. Ceva mai tarziu am inceput sa montez cu succes tot ce demontam. Iar si mai tarziu am inceput sa repar diverse lucruri prin operatiile clasice de demontare/reparare/montare.

In acest fel, usor-usor, am devenit o persoana foarte pasionata de intretineri si reparatii, careia ii place sa aiba grija de tot ceea ce inseamna amenajari interioare si exterioare, tamplarie, produse electronice si electrocasnice, vehicule pe 2 si pe 4 roti, dar si de multe alte lucruri.

Inaintand prin viata am realizat ca orice lucru pe care il avem mai trebuie si intretinut, iar atunci cand este necesar, chiar reparat. Cine nu intelege acest lucru inseamna fie ca are finante suficient cat sa isi cumpere oricand alt lucru atunci cand acesta nu mai fuctioneaza, fie ca nu are finante suficiente pentru noi achizitii dar nici nu tine la lucrurile sale.

Lucrand in domeniul auto, ofer clientilor in fiecare zi multe informatii, sper eu utile, despre cum sa isi intretina masina proprie in cat mai bune conditii si cu cat mai putini bani. Iar intrebarile pe care le primesc zilnic sunt din ce in ce mai multe si din ce in ce mai variate, de multe ori trebuind chiar sa ma informez si eu inainte de a le oferi raspunsurile cele mai bune.

Astfel, am remarcat ca in ultimul timp, din ce in ce mai multi clienti ma intreaba pe langa piese auto si intretineri si reparatii la autoturisme si de piese de utilaje si respectiv intretineri si reparatii la utilaje. Si sunt din ce in ce mai multe persoane fizice si juridice care detin utilaje si care au nevoie de consiliere in acest domeniu.

Si pentru ca service-ul auto la care lucrez nu comercializeaza inca piese de utilaje si nici nu repara inca utilaje, am fost nevoit sa ma informez in acest sens. Drept urmare am inceput sa fac cautari pe internet si sa gasesc in acelasi timp un magazin online dar si un service mobil.

In acest fel, am descoperit www.piesedeutilaje.ro, un magazin online unde putem gasi o gama foarte variata de piese precum dinti de cupa, geamuri si parbrize, lame, uleiuri si vaseline, filtre, piese de motor, dinti de freza, spituri si dalti, ranforsari cupa si multe altele.

Foarte important este ca pe langa aceste piese de utilaje, www.piesedeutilaje.ro ne ofera si serviciile unui atelier mobil de reparatii, pe nume Atelier Mobil Rocatil, ce efectueaza operatiuni de intretinere si reparatie pentru majoritatea marcilor de utilaje existente pe piata din Romania.

O intrebare buna, la care am gasit un raspuns pe masura! Sa vedem ce intrebari mai urmeaza! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu