Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, martie 20, 2015

Maine incepe noul sezon de Hattrick!

Constantins Hattrick Team
Foto: Hattrick.org
Acum cateva zile scriam un articol despre sezonul 45, un sezon inceput bine, dar incheiat in genunchi de catre Constantins Hattrick Team. Va marturisesc ca nici nu am avut timp sa respir in acest intersezon, pentru ca fost unul foarte scurt, datorat in primul rand prelungirii sezonului cu un meci de baraj, al supravietuirii, ca noul sezon deja bate la usa! J

Iar in aceasta scurta perioada de timp, nu numai ca nu am avut vacanta, dar a trebuit sa facem si ceva modificari la echipa, nu neaparat dorite, ci mai mult fortate de imprejurari, pentru ca suntem foarte constienti de faptul ca vom avea un sezon nu greu, ci extrem de greu, in care obiectivul principal, cel al evitarii retrogradarii, pare mai mult de domeniul SF-ului.  

Astfel, atat din cauza micilor problemelor financiare cu care se confrunta clubul, dar si pentru a imbunatati primul 11, am fost nevoiti sa vindem opt jucatori, din care patru jucatori titulari si patru jucatori de rezerva si sa cumparam altii in loc, tot opt la numar, doi mai maturi, posibili titulari si sase mai tineri, de perspectiva, dar care au nevoie de mult antrenament, pentru a putea ajunge sa joace in primul 11.

Din cei opt jucatori cumparati, Ladislau Sampaio pare de departe pariul nostru in acest sezon, fundasul lateral portughez venind la echipa cu ganduri mari, asa cum a declarat si la conferinta de presa de acum cateva zile, acesta dorind sa puna umarul serios la incercarea echipei de a se salva si in acest sezon de la retrogradare. Pe langa acesta, portarul Laurids Sloth are si el ganduri mari, dorind sa inchida alaturi de Florian Veh cat mai bine poarta Constantins.

Singurul lucru care a mai ramas de facut pana la inceperea noului sezon este luarea unei decizii in privinta antrenorului, daca vom mai merge sau nu un sezon pe mana lui Paulica Stoichita, acest mare antrenor, poate cel mai valoros, dar mai ales poate cel mai experimentat antrenor pe care l-a avut vreodata Constantins Hattrick Team. Paulica este un antrenor foarte bun, la care tinem foarte mult, dar care nu pune accent nici pe aparare si nici pe atac, iar noi este posibil sa avem nevoie in acest sezon de un antrenor defensiv.

Pana sa luam o decizie in privinta antrenorului, sa trecem in revista obiectivele complete pentru sezonul cu numarul 46:
  • mentinerea in liga a 5-a;
  • accederea in turul 2 de cupa;
  • continuarea antrenamentului defensiv;
  • intinerirea din mers a lotului de jucatori;
  • imbunatatirea continua a jocului.
Sunt multe de spus inaintea unui sezon de Hattrick, cert este ca vom aborda fiecare dintre cele 14 meciuri din campionat ca pe o finala, in incercarea de a ne mentine in liga a 5-a. O sa vedem la final daca vom reusi. Pana atunci strigam cu totii in cor: hai baietii, hai Constantins! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu