Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, aprilie 22, 2016

Iluzia Magica Tedi!

Iluzia Magica Tedi
Foto: Lidl.ro
Zilele trecute, in vizitele obisnuite facute la magazinul de cartier cu copilasul meu cel drag, ce se apropie cu pasi repezi de borna 2 ani si 10 luni, am remarcat ambalaje noi la produsele Tedi, asta dupa ce al meu Mihaita s-a napustit efectiv dupa un Tedi Play, dupa ce isi consumase cu putin timp in urma bateriile la maximum prin parculetele din cartier, pe care le luam de obicei la rand atunci cand iesim pe afara.

Iar ambalajele noi promoveaza noul concurs Tedi, concurs intitulat foarte sugestiv "Iluzia Magica Tedi", concurs pentru care am inceput deja sa colectionez coduri, in incercarea de a obtine in perioada urmatoare macar un produs promotional Tedi pentru copilasul meu cel drag, care reuseste de multe ori sa imi aduca aminte de minunatele momente ale copilariei, momente care din pacate nu se vor mai intoarce niciodata.

Dar despre ce este vorba mai exact in concursul Tedi?
Persoanele care cumpara produse Tedi cu etichete promotionale, inscriu codurile de pe stickere pe www.tedi.ro si le aduna in conturile create pe site-ul Tedi, le pot schimba ulterior in premii. Astfel, pentru 10 coduri inscrise se poate obtine un tricou, pentru 12 coduri un telescop, pentru 25 de coduri un zmeu, pentru 27 de coduri un fotoliu gonflabil, pentru 35 de coduri un ghiozdan, toate inscriptionate cu Tedi.

Concursul "Iluzia Magica Tedi" se desfasoara in perioada 18 aprilie - 17 iulie 2016, produsele participante la promotie sunt Tedi 300 ml, Tedi 750 ml, Tedi Go, Tedi Play, Tedi Waterrr si Tedi Biscuiti, iar pentru a ne inscrie in concurs trebuie sa ne logam pe site-ul Tedi daca avem deja cont sau sa ne cream un cont pe www.tedi.ro daca nu avem cont, pentru a putea inscrie codurile obtinute de pe produsele Tedi care participa la concurs.

Nu imi ramane decat sa va invit si pe voi sa va inscrieti in concurs (eu m-am inscris deja) si sa castigati maximum de produse promotionale Tedi, adica 10 premii, cat poate castiga un singur participant! Sa fiti iubiti! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu