Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

sâmbătă, aprilie 16, 2016

Castiga 2 dintre cele 100 de bilete la meciurile din grupe!

Castiga 2 dintre cele 100 de bilete la meciurile din grupe!
Foto: Lidl.ro
Dupa cum bine stiti, ne indreptam cu pasi repezi spre debutul Campionatului European de Fotbal, editia Franta 2016, campionat european pe care il asteptam toti "microbistii", mai ales ca de data aceasta ne-am calificat si noi, chiar daca destul de greu si cu multe emotii, chiar si in conditiile in care la acest turneu final vor participa in premiera nu mai putin de 24 de echipe, intr-un sistem preluat dupa cel al Campionatului Mondial de Fotbal.

In ceea ce priveste echipa nationala a Romaniei, aceasta este pe un drum ascendent, chiar daca din punctul meu de vedere mai este inca mult de lucrat, in special in jumatatea adversa de teren, acolo unde suferim in continuare. Dar sunt bucuros ca in sfarsit ne-am gasit un stil de joc propriu, care la lotul actual de jucatori cred ca ne prinde cel mai bine, respectiv acest sistem 1-4-2-3-1, in care toti jucatorii fac pressing, pentru ca mai apoi sa incerce sa loveasca pe contraatac.

Si mi-am adus aminte de Campionatul European din Franta dupa ce am revazut ieri la Lidl un afis mare cu concursul organizat de catre Coca Cola in colaborare cu Lidl Romania, concurs in care se pun la bataie nu mai putin de 100 de bilete la meciurile nationalei noastre din grupe, mai exact la meciurile Romania - Elvetia si Romania - Albania, meciurile cu numarul doi, respectiv cu numarul trei din grupa, primul meci fiind cu Franta, in deschiderea turneului final european.

Dar cum putem ajunge in Franta?
Persoanele care cumpara de la Lidl in perioada 4-24 aprilie orice produs Coca-Cola, Fanta sau Sprite, indiferent de ambalaj, inscriu numarul bonului fiscal pe euro.coca-cola.ro si pastreaza bonurile fiscale pentru validare, pot castiga cele 100 de bilete la meciurile Romania - Elvetia si Romania - Albania din cadrul Campionatului European de Fotbal Franta 2016, competitie ce se va desfasura in perioada 10 iunie - 10 iulie 2016.

Si chiar daca nu sunt un fan sucuri, in perioada 4-24 aprilie voi achizitiona macar o data un produs Coca-Cola din magazinele Lidl, pentru a-mi incerca din nou norocul, chiar daca acesta se lasa mult asteptat, pana acum nereusind sa castig niciun premiu in concursurile Lidl! J Dar, cum am mai spus, speranta moare ultima! J Sa fiti iubiti si ... HAI ROMANIA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu