Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, septembrie 01, 2017

Week-end fotbalistic din belsug la Bacau!

Liga a 3-a
Foto: Facebook Aerostar Bacau
Asa cum v-am obisnuit deja, in fiecare vineri facem impreuna o trecere in revista a meciurilor din Liga a 4-a care se vor disputa la sfarsit de saptamana in judetul Bacau. Mai mult decat atat, incepand cu vinerea aceasta ne vom ocupa si de meciurile din Liga a 3-a, in speta de meciurile "aviatorilor" nostri de la Aerostar Bacau, precum si de meciurile din Liga a 5-a, "liga inceputurilor de drum in fotbal", acolo unde anul acesta s-au inscris 8 echipe.

Dar sa le luam pe rand:  

Liga a 3-a, etapa a 2-a:
  • Aerostar Bacau - Bucovina Radauti, vineri, 1 septembrie, ora 17.00
(sursa: Liga 2 Prosport)

Aerostar Bacau joaca primul meci de acasa in acest sezon de Liga a 3-a, acolo unde va intalni Bucovina Radauti, o echipa ce a reusit sa faca pasul spre Liga a 3-a in acest an. Dupa egalul din etapa trecuta obtinut la Focsani in compania CSM-ului din localitate, tot o nou promovata, intr-un meci in care Aerostarul a ratat si un penalty, Aerostar nu isi mai permite sa piarda puncte azi, mai ales ca sezonul acesta obiectivul declarat este podiumul, iar obiectivul real nedeclarat, pentru a nu pune presiune, este promovarea in Liga a 2-a. 

Liga a 4-a, etapa a 3-a:
  • AS Filipesti - CSM Moinesti, sambata, 2 septembrie, ora 11.00 
  • AS Vointa Oituz - FC Dinamo Bacau, duminica, 3 septembrie, ora 11.00
  • CSSM Bacau - AS Viitorul Curita, sambata, 2 septembrie, ora 17.00
  • ACS Gauss Bacau - CS Dofteana, sambata, 2 septembrie, ora 11.00
  • CS UZU Darmanesti - ACS Viitorul Nicolae Balcescu, sambata, 2 septembrie, ora 17.00
  • AS Siretul Bacau - AS Vointa Garleni, sambata, 2 septembrie, ora 17.00
  • AS Vulturul Magiresti - AS Aripile Cleja, sambata, 2 septembrie, ora 17.00
  • AS Flamura Rosie Sascut - AS Magura Casin, sambata, 2 septembrie, ora 17.00
  • ACS Gloria Zemes - AS Negri, duminica, 3 septembrie, ora 11.00
(sursa: AJF Bacau)

In Liga a 4-a avem pentru prima data de la inceputul sezonului 9 meciuri, dupa ce in primele doua etape am avut cate un meci anulat pe etapa. Gauss joaca acasa pe stadionul Letea impotriva CS Dofteana, care este la primul meci in acest sezon, un meci in care in mod normal bacauanii ar trebui sa castige la pas. Derby-ul rundei se va juca tot pe stadionul Letea, tot sambata, dar de la ora 17.00, intre CSSM, echipa clubului sportiv al municipalitatii si Viitorul Curita, castigatoarea de anul trecut a Ligii a 4-a.

Dinamo Bacau va juca la Oituz, in compania Vointei din localitate si va incerca sa continue sirul de victorii neintrerupte, doua pana acum din doua posibile, iar Magirestiul va juca acasa cu Aripile Cleja si va incerca de asemenea sa se mentina in varful clasamentului, cu maximum de puncte. Dupa doua etape disputate, doar 4 echipe au punctaj maximum, in ordinea golaverajului: Gauss Bacau, Vulturul Magiresti, Viitorul Curita si Dinamo Bacau.

Liga a 5-a, prima etapa:
  • AS Biruinta Letea Veche - AS Lumina Itesti, duminica, 3 septembrie, ora 11.00
  • AS Bradul M Casin - AS Viitorul Gioseni, duminica, 3 septembrie, ora 11.00
  • CS Aerostar - AS Barsanesti, duminica, 3 septembrie, ora 11.00
  • AS Zorile Faraoani - AS Viitorul Urechesti, duminica, 3 septembrie, ora 11.00
(sursa: AJF Bacau)

Si Liga a 5-a porneste la drum in acest week-end, cu 8 echipe inscrise in acest sezon. De urmarit in principal evolutiile echipelor Aerostar, proaspat inscrisa in campionat (echipa a 2-a, prima echipa activand cu succes in Liga a 3-a), Biruinta Letea Veche, care s-a inscris in Liga a 5-a, dupa ce a cedat drepturile de joc in Liga a 4-a lui Gauss si AS Barsanesti, care a fost la un pas de promovare in Liga a 4-a in sezonul trecut.

In ceea ce ma priveste, voi incerca sa ajung azi la meciul Aerostarului dupa serviciu, iar maine voi incerca sa ajung in a doua repriza la meciul favoritilor mei din Liga a 4-a, Gauss Bacau, care speram ca din retur sa devina FCM 1950 Bacau, tot dupa ce termin serviciul. Daca timpul imi va permite, voi merge sambata dupa-amiaza si la meciul CSSM-ului cu Avantul Curita, un meci foarte interesant de asemenea!

Dupa cum se observa, sunt cateva meciuri bune la sfarsit de saptamana in judetul Bacau, un motiv in plus sa va invit la fotbal! Hai la fotbal! Hai Bacaul! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu