Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, mai 13, 2014

Seduce by Constantin

Seduce by Constantin
Foto: www.seducebyconstantin.ro
Dupa cum bine stiti deja, numele meu este Constantin, de unde deriva binenteles si adresa blog-ului meu personal, Constantins.org si implicit numele acestuia, Blogul lui Constantin. De-a lungul timpului mi-a placut mult sa scriu despre tot ce inseamna numele Constantin, la care eu unul tin foarte mult, de la semnificatia acestuia si pana la multe alte lucruri frumoase ce deriva de la acest nume deosebit.

Si mi se intampla de multe ori sa observ, in mediul online si nu numai, lucruri foarte interesante ce poarta marca Constantin, lucruri pe care nu le pot trece cu vederea prea usor si pe care imi place sa le promovez pe blog-ul meu personal. Iar ultima descoperire, de data aceasta din impresionanta lume a www-ului, este "Seduce by Constantin", un frumos magazin de incaltaminte online, care m-a atras, chiar de la prima vizualizare.

Si nu m-a atras doar prin faptul ca ne prezinta o gama foarte atractiva de articole din categoria incaltaminte, pentru ca, de ce sa nu o recunosc, nu sunt cel mai mare fan in materie de incaltaminte, ci prin alte doua lucruri in mod special, care sunt foarte importante pentru mine. In primul rand denumirea este una inedita, "Seduce by Constantin" semanand putin cu eticheta pe care o folosesc la articolele create si publicate de mine si anume "made by Constantin". In al doilea rand, m-a atras prin modalitatea prin care este descrisa pe acest website povestea pantofului, care este una cu totul si cu totul deosebita, poveste pe care o recomand tuturor sa o citeasca.

In aceasta poveste, "Mona with Gloss" ne prezinta secretul pantofilor, dupa o vizita in atelierul Seduce by Constantin, in care ne povesteste in detaliu modul in care iau viata pantofii in acest atelier de creatie, ce apartine designer-ului Constantin Gherghi si etapele prin care trec acestia pentru a ajunge in forma finala, pe durata celor aproximativ 3-4 zile, cat dureaza procesul de producere a unui pantof.

Revenind la atelierul de incaltaminte Seduce by Constantin, acesta ofera o gama variata de pantofi romanesti eleganti din piele naturala interior si exterior, pantofi comozi de birou, pantofi de mireasa, sandale, balerini, botine, ghete si cizme, care se pot cumpara online. Foarte important este ca in cazul in care nu se gaseste pe stoc o marime anume, aceasta poate fi executata la comanda, lucru care nu se intampla la toate magazinele online de incaltaminte. Mai mult decat atat, daca alegem o marime la comanda, avem si posibilitatea sa ne personalizam modelul ales prin propria combinatie de culori si materiale.

Deci, cu alte cuvinte, pe Seduce by Constantin, producator incaltaminte si magazine online in aceleasi timp, ne putem crea pantofii in stilul nostru! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu