Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, decembrie 10, 2014

Sunt mandru ca fac parte din blogosfera romaneasca!

Blogal Initiative
In ianurie 2011 incepeam primul meu proiect online, un blog auto, Autovital.ro, un proiect care se dorea sa imbine doua dintre multele pasiuni pe care le am, auto si IT. Cateva luni mai tarziu, prins de activitatea online, am creat un blog de felicitari online, special conceput pentru sotia mea, care iubeste foarte mult felicitarile online, FelicitariWeb.Org. 

Dupa alte cateva luni, observand ca in blogosfera romaneasca au inceput sa apara foarte multe campanii pentru bloggeri, am creat PromovariWeb.Org, un blog de promovari online, conceput atat pentru o alta pasiune de-a mea, promovarea lucrurilor pe care le apreciez, cat si pentru a participa la concursurile pentru bloggeri.

In cele din urma, in august 2012, observand ca foarte multe persoane cunoscute in blogosfera romaneasca, dar si foarte multe persoane publice, au si un blog personal, am creat si eu blog-ul meu, Constantins.Org, un blog unde sa imi pot exprima gandurile si ideile personale si care sa inchida practic acest careu de blog-uri, la care tin foarte mult.

In acest fel m-am trezit dintr-odata ca am 4 blog-uri, 3 de nisa si unul personal, de care sunt foarte mandru de altfel si care imi creeaza o nota aparte de bucurie de fiecare data cand le accesez. Chiar pot sa va marturisesc ca am investit destul de multa munca in aceste 4 proiecte si ca odata cu dezvoltarea acestora am invatat si foarte multe lucruri despre tot ce inseamna online si dezvoltare online.

In afara de cele 4 proiecte, de care am scris mai sus, la sfarsitul anului 2012 am mai inceput un proiect online, proiect promovat cu ajutorul blog-ului de promovari online. Este vorba de proiectul Blogger Profi Club, un proiect foarte interesant, dar pe care nu am reusit sa il duc acolo unde mi-am dorit si acest lucru in primul rand din cauza timpului foarte putin pe care il am la dispozitie pentru activitatea online din afara serviciului.

In toata aceasta perioada am cunoscut in blogosfera romaneasca foarte multi bloggeri, de toate varstele si din toate colturile tarii, de la fiecare dintre acestia avand de invatat macar cate un lucru pozitiv, constructiv. Si in numeroasele campanii pentru bloggeri la care am participat, scriind pentru diverse actiuni si cauze, am avut de asemenea numai de castigat, la fel cum sper ca si alti bloggeri, colegi de breasla, au avut si ei numai de castigat citind articolele mele.

Singurul regret referitor la activitatea mea de blogger este ca nu am avut niciodata suficient de mult timp sa ma ocup atat cat mi-am dorit de cele 4 blog-uri, cu atat mai putin acum, cand am si un prichindel deosebit de 1 an si 5 luni acasa, la care tin binenteles enorm de mult. Deci, sunt cu alte cuvinte, un blogger part-time, ce scrie mereu in fuga si in reprize si care este constient de faptul ca in acest fel ii va fi foarte greu sa reuseasca sa devina un blogger foarte cunoscut in blogosfera romaneasca.

Dar ma multumesc si cu acest statut, de blogger obisnuit part-time, de care sunt foarte mandru, la fel cum sunt foarte mandru ca exista in Romania comunitati de bloggeri de mare anvergura, precum este Blogal Initiative, care are la momentul de fata nu mai putin de 1078 de bloggeri membri, inscrisi intr-un Campionat National de Blogging foarte antrenant, ce ofera si un clasament la zi al acestora, clasament stabilit in functie de participarea la campaniile BI si nu numai.

Ei bine, Blogal Initiative a ajuns la campania cu numarul 300, campanie pentru care scriu acest articol, un motiv in plus sa felicit echipa BI si sa le urez multa sanatate si mult succes si mai departe si sa dea Dumnezeu sa ne auzim cu bine si la campania cu numarul 1.000! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu