Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, noiembrie 28, 2017

Cand trebuie sa functioneze, alege Lapp, lider mondial in industria cablurilor si a accesoriilor pentru cabluri!

Cand trebuie sa functioneze Lapp
Industria, prin diversitatea sa, se loveste de tot felul de provocari la adresa masinilor si aparatajului electric, implicit si la adresa cablurilor electrice si accesoriilor acestora.

Printre agresiunile care pot aparea in mediul industrial asupra cablurilor electrice si a accesoriilor acestora (tuburi de protectie, presetupe, conectori industriali, sisteme de etichetare) se numara:

1. Agresiuni termice in zonele in care procesele tehnologice se desfasoara la temperaturi inalte (cuptoare de topire sau tratamente termice).
2. Agresiuni de natura mecanica, in cazul turlelor de foraj cu mese rotative si sisteme de power chain pentru miscarile pe verticala; in cazul miscarilor repetitive a utilajelor de ridicat (poduri rulante), a turnatoriilor, etc.
3. Agresiuni de natura chimica prin expunerea la substante bazice, acide, compusi chimici complecsi organici sau anorganici (compusi de sulf, carbon, calciu, uleiuri emulsionabile, uleiuri si vaseline de ungere, solventi organici din grunduri si vopsele).
4. Agresiune climatica, precum expunerea la radiatie ultravioleta, umiditatea si temperatura aferenta mediului exterior, etc.
4. Zgomot electromagnetic, datorat actionarilor cu turatie variabila, actionarilor prin electronica de putere.
5. Radiatii ionizante.

Cand trebuie sa functioneze, alege Lapp, lider mondial in industria cablurilor si a accesoriilor pentru cabluri.
Lapp Group este unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de cabluri electrice industriale, conductori si accesorii pentru cabluri din lume. In mai putin de 50 de ani, o mica afacere inovativa din Stuttgart, Germania, a devenit una din cele mai mari companii de profil din lume. Compania are in prezent peste 3,150 de angajati la nivel mondial, 17 unitati de productie, 41 firme de distributie si peste 100 de parteneri. Pe piata din Romania, Lapp Group isi distribuie gama de produse prin intermediul Lapp Kabel Romania.

Lapp si-a obtinut si isi mentine pozitia de lider mondial in industria cablurilor si a accesoriilor pentru cabluri, producand cabluri si accesorii inovative. Centrele de cercetare Lapp sunt completate de laboratoare de ultima ora, in care se testeaza materialele de baza, se amesteca diversi compusi si se masoara impactul diferitelor solicitari mecanice, termice, chimice sau radiatii.

Laboratoarele Lapp sunt echipate cu dispozitive diverse, incepand cu cele de baza, de la camere de ardere diferite, racitoare arctice, masinarii pentru indoire si rasucire, pulverizatoare de apa cu jet sau bai chimice, pana la dispozitive de imbatranire, diferite spectrometre si dispozitive optice.

Produsele sunt "torturate" pana la limitele superioare, cu mult peste situatiile care pot aparea in timpul functionarii normale a acestora, pentru a se asigura ca doar cele mai bune produse ajung in proiectele clientilor Lapp.

Cablurile industriale si accesoriile Lapp trebuie sa functioneze multi ani fara esec. Producatorul german Lapp efectueaza operatiuni de testare pe fiecare produs, asigurandu-se ca ofera nu numai produse de calitate, ci si servicii premium. Deceniile de experienta in tehnologia cablurilor electrice industriale ofera Grupului Lapp expertiza necesara pentru a va ajuta sa gasiti solutia optima afacerii dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu