Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, iunie 27, 2018

90 de minute pana la promovare!

FCM 1950 Bacau - Avantul Albesti
Foto: FCM 1950 Bacau
Da, au mai ramas doar 90 de minute de joc pana la o mult dorita, meritata si foarte posibila promovare in Liga a 3-a pentru bacauanii nostri de la ACS Gauss, echipa pe care suporterii o vad pe buna dreptate continuatoarea FCM-ului, bacauani care au castigat sambata trecuta cu 1-0 prima mansa a barajului promovarii in fata botosanenilor de la Avantul Albesti, meci pe care l-au controlat de la un capat la celalalt, doar ocaziile ratate facand ca diferenta de scor sa ramana minima.

Dupa un sezon foarte reusit, despre care am scris in articolele anterioare, bacauanii nostri sunt din ce in ce mai aproape de a razbuna sezonul 2016-2017 petrecut in Liga a 3-a, atunci cand, desi au terminat in prima jumatate a clasamentului dupa numarul de puncte obtinute pe teren, au fost retrogradati din birourile FRF, din cauza problemelor financiare mostenite de la vechea conducere a SC Bacau, sub culorile carora au jucat in sezonul anterior, jucatorii neavand practic nicio vina pentru acea retrogradare nemeritata.

Spre lauda lor, dovedind din nou ca au caracter, bacauanii nostri nu s-au lasat invinsi si au luat-o de la capat din Liga a 4-a sub denumirea de ACS Gauss Bacau, au castigat campionatul si acum sunt la doar 90 de minute de o mult meritata promovare in Liga a 3-a, pe care speram sa o obtinuta sambata, 30 iunie, ora 17.30, pe Stadionul "Constantin Anghelache" (Letea), atunci cand vor intalni Avantul Albesti in mansa a 2-a a barajului pentru promovare, ce pleaca de la 1-0 pentru noi.

Desi echipa noastra pare la prima vedere net superioara echipei din Botosani, meciul de sambata va fi tot un meci greu, ca cel din tur, un meci cu emotii, ca orice meci de baraj de altfel, un motiv in plus sa mergem in numar cat mai mare la stadion, pentru a-i sustine si a-i incuraja in incercarea lor de a reveni pe a 3-a scena a fotbalului romanesc. Am incredere in baietii nostri ca vor aborda cu maxima seriozitate si acest retur de baraj, pentru ca la final sa sarbatorim impreuna promovarea!

Sper ca la ora meciului sa fie cat mai multi bacauani in tribunele Stadionului "Constantin Anghelache" (Letea), la fel cum spera si echipa noastra, care a tinut sa ne spuna cateva cuvinte prin Andrei Intuneric, antrenor-jucator la ACS Gauss Bacau: "Asteptam cat mai multi suporteri la meci, sa ne bucuram impreuna! Speram sa aducem o bucurie bacauanilor, mai ales pentru ca, din pacate, nu au foarte multe motive sa zambeasca in Bacau!"

Ale, ale, ale...hai Bacaul, ale! In Liga 1 sau judeteana, tu pentru noi esti campioana! Ale, ale, ale...ale, ale, ale! Lupta Bacau...lupta Bacau...lupta Bacau! Ba-ca-ul, Ba-ca-ul, Ba-ca-ul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu