Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

sâmbătă, martie 06, 2021

Mutari sedii firme cu MoveOut!

 

Mutari sedii firme
Foto: MoveOut.ro


Mi se intampla din ce in ce mai des in ultimul timp, sa am de rezolvat o problema prin oras si sa constat ca firma la care trebuia sa ajung si-a mutat locatia. Chiar si la o mica plimbare prin oras, observ de multe ori ca firme pe care le stiam intr-o anumita locatie, sunt acum intr-o alta locatie. Da, se pare ca dinamica mutarilor sediilor de firme este din ce in ce mai mare, drept pentru care au inceput sa apara pe piata din ce in ce mai multe servicii de mutari sedii firme.

 

O astfel de firma este MoveOut, care efectueaza relocari si mutari firme de la A la Z, atat la nivel national (din Bucuresti catre orice destinatie si invers), cat si la nivel international (MoveOut poate repatria orice companie straina care si-a terminat activitatea pe teritoriul tarii noastre). Firma poate asigura la cerere, cutii pentru impachetarea obiectelor personale ale angajatilor, cutii speciale pentru calculatoare si cutii pentru arhiva, toate acestea fiind etichetate in detaliu, pentru a face procesul de mutare cat mai bine si cat mai usor. 

 

Mai mult decat atat, MoveOut poate veni in intampinarea firmelor care doresc sa isi mute locatia, cu serviciul total de impachetare profesionala sau doar cu asistenta la impachetare, in cazul in care firmele tin in mod deosebit sa participe activ la procesul de impachetare, dar nu au experienta necesara. Pentru calculatoare si obiecte fragile, MoveOut asigura o impachetare speciala si transport in cele mai bune conditii. De asemenea, pentru demontarea si remontarea mobilierului, se folosesc scule profesionale, manevrate de angajati priceputi, cu experienta.

 

Este bine de stiut faptul ca, pentru firmele care nu isi pot intrerupe activitatea in timpul saptamanii, MoveOut se poate mobiliza fara probleme si la final de saptamana, atunci cand poate mobiliza un numar cat mai mare de angajati, astfel incat, timpul efectiv de lucru al mutarii sa fie cat mai mic. Cu alte cuvinte, firma MoveOut incearca sa se plieze pe nevoile fiecarui client in parte, chiar daca acesta are niste cerinte mai speciale si anumite pretentii, experienta pe care o are in spate permitandu-i sa satisfaca cat mai multe cerinte. 

 

Despre MoveOut

MoveOut a luat nastere in anul 2008, din initiativa unui grup de tineri din Bucuresti, majoritatea absolventi ai Facultatii de Transporturi din cadrul UPB - Bucuresti. Din 2008, o echipa tanara si dinamica, este gata oricand sa preia solicitarile clientilor ei, pentru a le oferi servicii de mutari firme, mutari sedii, mutari internationale, mutari locuinte, mutari mobila, debarasare mobila, debarasare moloz, mutari mobilier, mutari mobila Bucuresti, transport Bucuresti, transport mobila, relocari firme, relocari mobila, relocari internationale, relocari sedii, relocari locuinte, transport mobila Bucuresti, mobila la comanda, transport international si depozitare mobila Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu