Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

joi, martie 28, 2013

Se cauta blogger ambasador pentru ZorileStore.ro!

ZorileStore.ro
De ceva timp, la fiecare inceput de sezon, ZorileStore.ro ne intampina cu campanii foarte interesante, atat pentru bloggeri cat si pentru cumparatorii de pe magazinul online cu acelasi nume. Si acest lucru este foarte binevenit, mai ales stiut fiind faptul ca la inceput de anotimp ne orientam cu totii spre magazinele de incaltaminte, pentru a ne schimba “mergatorii”.

Si chiar daca primavara nu s-a instalat inca cu drepturi depline, fiind in mare “disputa” cu o iarna de-a dreptul “uracioasa” de acum, care nu numai ca se lasa cu greu inlocuita, dar ne mai ofera din cand in cand si cate un strat de zapada consistent insotit de un frig aspru, ZorileStore.ro vine din nou cu o idee foarte buna, de fapt chiar doua, un fel de 2 in 1! J

1. Pentru cumparatorii din magazinul online propriu, ZorileStore.ro a pregatit o campanie intitulata foarte sugestiv “Curatenia de primavara”, prin care persoanele care achizitioneaza produse de pe site, primesc gratuit o pereche de papuci sau de sandale. Mai mult decat atat, pentru comenzi mai mari de 200 RON, cumparatorii primesc gratuit chiar o pereche de pantofi sport.

2. Nici bloggerii nu au fost uitati de catre ZorileStore.ro, care le ofera o campanie de vis, pe nume “Se cauta blogger ambasador pentru ZorileStore.ro!”, prin care, in urma unor articole pe blog-urile lor, acestia primesc produse de incaltaminte (pantofi sport sau papuci, la alegere) din categoria celebra de acum “Curatenia de primavara”, despre care vor trebui sa faca si review-uri. Foarte important este ca autorii celor mai reusite 10 review-uri vor intra si in competitia pentru titlul de Blogger Ambasador ZorileStore!

Si pentru ca tot am scris despre campania pentru bloggeri “Se cauta blogger ambasador pentru ZorileStore.ro!”, va marturisesc cu mandrie ca voi participa si eu la aceasta. Drept urmare am intrat in categoria “Curatenia de primavara” si am ales o pereche de sandale, mai exact “sandale RIDER pentru barbati SAND GAMES II AD X”, marimea 42, cod 80509_02018.

Sandale RIDER pentru barbati SAND GAMES II AD X
De ce aceste sandale? Este foarte simplu. In ultimii ani am tot purtat in anotimpul cald pantofi, pentru ca tineam prea mult la eticheta in detrimentul propriului confort, lucru care m-a facut sa imi fie foarte dor de sandalele din copilarie, in care ma simteam atat de confortabil, pe care le purtam cu atata placere si la care tineam enorm de mult! Chiar m-am impacat superb cu sandalele atunci cand eram copil si imi doresc sa refac aceasta legatura de suflet!

Iar “sandalele RIDER pentru barbati SAND GAMES II AD X”, pe langa faptul ca sunt foarte frumoase, par a fi si foarte confortabile si foarte important, durabile, fiind mai mult decat potrivite pentru zilele calduroase de vara. Dar mai multe cuvinte despre aceste sandale voi avea dupa perioada de test, cand le voi face si un review pe masura acestora.

Pana atunci, astept cu interes venirea caldurii, pentru a putea purta cat mai mult sandalele de la ZorileStore.ro!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu