Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, ianuarie 05, 2016

5 ani de autovital.ro!

autovital.ro
Pe 3 ianuarie 2016, autovital.ro, unul din cele 4 blog-uri pe care le detin si cel mai important de altfel, a implinit 5 ani de existenta! E mult, e putin, va las pe d-voastra sa decideti. Tot ce stiu sa va spun este ca am muncit din greu si de unul singur sa mentin acest blog auto, domeniul auto fiind o pasiune de-a mea, pe langa IT, web design, blogging si multe altele.

Cu ocazia aniversarii a 5 ani de existenta am facut un efort si am cumparat o tema noua pentru blog, pe care am implementat-o deja si pe care o sa o mai retusez in perioada urmatoare, pe masura ce voi mai descoperi disfunctionalitati in cadrul acesteia. De asemenea, in urmatoarele articole voi incarca imagini mai mari, astfel incat design-ul blog-ului va fi mult mai atragator, cu imagini mult mai clare pe prima pagina.

Autovital.ro exista si datorita persoanelor care lucreaza in cadrul departamentelor de PR, ce reprezinta diverse firme din domeniul auto, de la care primesc numeroase articole, care se incadreaza foarte bine in tematica blog-ului, dar si datorita vizitelor voastre pe blog, motiv pentru care tin sa va multumesc! Autovital.ro a depasit de mult timp 3.000 de articole, mare parte dintre acestea fiind primite prin e-mail pentru publicare, dar si cateva articole scrise de mine, doua dintre acestea fiind chiar in top 5 "all time".

Inchei cu speranta ca nu v-am plictisit prea mult si ca voi avea pe viitor din ce in ce mai multi vizitatori pe blog, pentru ca inca mai sper ca imi pot face blog-ul auto mai cunoscut decat este acum si de ce nu, sa imi castig existenta pe viitor doar din acesta! Acesta din urma este chiar un vis, un vis mult prea frumos ca sa devina realitate! Dar speranta moare ultima! J

La multi ani autovital.ro! 

PS: Daca voi avea timp si buget, pe viitor voi achizitiona o tema platita si pentru constantins.ro! Dar, de asemenea, speranta moare ultima! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu