Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, octombrie 09, 2017

Copacul meu din campania Mobilizatron!

Copacelul meu, Constantin HribanSaptamana trecuta am fost la Hello Shopping Park sa fac niste mici cumparaturi. Fiind cu cel mic, am preferat sa imi las copilul la Maciu Piciu, "cel mai mare loc de joaca din Moldova", pentru a putea face cumparaturile in liniste in Auchan. Dupa ce am facut cumparaturile, la casa am avut supriza placuta ca o doamna foarte draguta sa imi povesteasca despre campania Mobilizatron, un program Auchan pentru Romania.

Astfel, la aniversarea a 11 ani in Romania, Auchan a gandit o campanie foarte interesanta, prin care la achizitionarea unui copacel din carton 100% reciclat, ce costa numai 5 lei, o suma modica spun eu, Auchan Romania planteaza doi copaci adevarati, unul in numele cumparatorului si altul din partea Auchan, totul pentru a ajuta impreuna ca Romania sa respire.

Prima partea a campaniei se va desfasura in perioada 4 – 24 octombrie. In aceasta etapa, in toate hypermarket-urile Auchan, 33 la numar in tara, pe rafturile dedicate acestei campanii, se va gasi un produs special, numit kit-ul Mobilizatron. Acesta va cuprinde un copacel realizat 100% din hartie reciclata, iar achizitionarea acestuia va permite clientilor sa contribuie fara costuri mari de timp si bani la imbunatatirea calitatii mediului din Romania.

Cea de-a doua parte a campaniei va fi cea de plantare si se va desfasura in luna noiembrie in toata tara, implicit si in Bacau. Plantarea va fi organizata de catre Auchan in colaborare cu ONG-urile de mediu din Romania, autoritatile locale, dar si voluntari, care se pot inscrie direct de pe site-ul Auchan Romania prin intermediul unui simplu formular online, care se poate completa in doar 2-3 minute.

Diploma Constantin Hriban
Mie mi se pare o campanie foarte interesanta, ce recunosc ca a reusit sa ma scoata din robotismul zilnic si sa imi aduca o bucurie mare sufleteasca, mai ales ca sunt un mare iubitor de natura si de Bacau. Mai mult decat atat, mi-am inscris copacul pe site-ul Auchan Romania pentru a-i putea urmari evolutia, cum va fi plantat si cum va creste in Bacau. De asemenea am personalizat si descarcat Certificatul Mobilizatron, o dovada ca am ajutat Romania sa respire!

Sunt multe de spus despre aceasta campanie deosebita, dar ma opresc pentru moment aici, nu inainte de a va invita si pe voi sa participati la campania Auchan de imbunatatire a calitatii mediului din Romania! O sa va tin la curent cu evolutia copacului meu! Momentan acesta este la stadiul de copacel de hartie! J

2 comentarii:

  1. Si eu am cumpărat un copăcel, dar nu știu cum îi pot urmări evoluția.

    RăspundețiȘtergere
  2. Auchan Romania nu mentioneaza exact cum ne vom putea urmari evolutia copacilor nostri. Probabil vom primi pe e-mail sau vom gasi pe site-ul Auchan imagini de ansamblu cu copacii plantati in localitatile de care apartin magazinele de la care am achizitionat copaceii din hartie. Si cel mai devreme in primavara.

    RăspundețiȘtergere