Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, octombrie 12, 2012

Puma® Creative Factory Love Thy Planet

Puma Love Thy Planet
Bucuresti, Romania – Dupa lansarea cu succes a initiativei  PUMA The Creative Factory in noiembrie 2010, prin care consumatorii isi puteau personaliza online  perechea de pantofi dorita, urmata apoi de editia limitata de jachete  personalizate “T7 by Akcent”, PUMA isi extinde povestea designului personalizat cu  ‘Love thy Planet’.

PUMA a facut un parteneriat cu  Wildlife Works si Lumi pentru editia din acest an PUMA  Creative Factory, pentru ca iubitorii de produse PUMA sa-si poata puna creativitatea si priceperea la treaba, folosind un proces revolutionar de printing pentru tricouri si genti.

Wildlife Works este liderul mondial REDD+ (Reducing Emissions from Deforestation and Degradation)  o companie specializata in dezvoltarea si implementarea proiectelor de acest gen: reducerea emisiilor de carbon rezultate din defrisarea padurilor si alterarea mediului inconjurator. Tricourile Creative Factory sunt produse de angajatii  Wildlife Works, angajati care provin din comunitatea locala a coridorului REDD +, din  Kasigau, Kenya. Toate textilele sunt produse din bumbac organic si bumbac fair-trade. Fabrica sponsorizata de PUMA este o sursa de joburi sustenabile si reprezinta o mare mandrie pentru comunitatea locala. Pregatirea angajatilor si veniturile constante generate de fabrica, ajuta familii intregi din aceasta comunitate sa depaseasca pragul saraciei.

“REDD+ aduce o schimbare pozitiva in regiunea noastra, cu solutii reale si directe pentru diminuarea saraciei, solutii ce vor duce la ridicarea nivelului de trai al comunitatii noastre“  a spus Chief Kizaki din zona Kasigau, districtul Voi, unde se gasesc peste  12,000 de oameni. Chief Kizaki a adaugat, “Aceasta nu este o actiune caritabila. Fondurile obtinute din reducerea emisiilor de carbon ne ajuta sa ne imbunatatim conditiile de trai. Aceste fonduri se obtin prin actiuni de conservare care ne permit sa protejam mediul inconjurator ”

Pe site-ul www.puma.com/lovethyplanet, PUMA ofera oamenilor posibilitatea sa incarce  poze cu ceea ce  iubesc la planeta noastra si cu ceea ce ar vrea sa conserve. Participantii vor avea ca sursa de inspiratie fotografii incarcate de ambasadorul nostru  Alex Galmeanu, dar si de ambasadorii din celelalte tari .

La evenimentele PUMA Creative Factory, participantii  vor putea sa printeze pe tricouri si pe genti una din aceste fotografii sau altele pe aceeasi tema, fotografii realizate de ei,  sau vor putea picta direct etc, folosind Inkodye®, un colorant-vopsea produs de Lumi, colorant ce se activeaza la lumina naturala a soarelui. Acest proces revolutioneaza intreaga industrie fashion de DoItYourself. Inkodye®, singura vopsea din lume sensibila la lumina, isi dezvolta culoarea in lumina soarelui, facand posibil pentru oricine sa-si printeze fotografiile pe textile, pentru a crea un produs fashion unic.

Evenimetul PUMA The Creative Factory – LoveThyPlanet va avea loc in Club Oxygen, Mall Sun Plazza (Sector 4), pe data de 25 Octombrie 2012 (joi). Fiindca avem nevoie de lumina soarelui, va asteptam acolo la ora 11 dimineata ca sa ne jucam cu cerneluri, fotografii si produse PUMA. Jucariile le aducem noi, voi nu trebuie decat sa fiti prezenti!

Daca doriti sa va testati creativitatea si spiritul ludic si vreti sa participati alaturi de noi,  va rugam sa trimiteti un email pe adresa : cristinafdobrescu@gmail.com (nu uitati sa ne lasati si un numar de telefon) si va vom contacta pentru mai multe detalii. Vom premia cel mai creativ “artist fashionist“ cu 2000 de Euro net si cu multe alte surprize.

Sursa: Cristina Dobrescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu