Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, septembrie 13, 2013

Au inceput inscrierile in competitia SuperBlog 2013

SuperBlog 2013
Ajunsa la cea de-a saptea editie, competitia SuperBlog aduce la start bloggeri dornici sa-si afirme creativitatea in probe dintre cele mai diverse, propuse si jurizate de catre sponsori. De la 1 septembrie, cand s-a dat startul inscrierilor, si-au anuntat public participarea peste 100 de bloguri, iar inscrierile continua pana la sfarsitul lunii.

Lansata in 2008, competitia a devenit o traditie in blogosfera din Romania, fiind deschisa tuturor bloggerilor, indiferent de vechime, tematica sau trafic. In cele 6 editii SuperBlog anterioare (2008-Spring 2013), s-au inregistrat, in total, peste 1000 de participanti si s-au scris peste 14.000 de articole.

Toamna aceasta, confruntarea blogosferica sta sub semnul super-puterilor. Pornind de la premisa ca fiecare blog poate ascunde talente ce merita descoperite si promovate, SuperBlog ii provoaca pe bloggeri sa-si demonstreze atuurile care ii recomanda drept comunicatori online. Creativitatea, umorul, iscusinta de a manui condeiul virtual si, desigur, corectitudinea gramaticala si ortografica sunt ingrediente apreciate de cititori si marketeri deopotriva. In cadrul competitiei, bloggerii au prilejul de a-si face cunoscute abilitatile literare si de a se face remarcati de catre marketerii care le jurizeaza articolele, iar acestia pot descoperi, la randul lor, noi perceptii despre ofertele pe care le promoveaza si chiar potentiali colaboratori.

Astfel, pe durata competitiei (1 octombrie - 1 decembrie 2013), participantii vor putea participa, optional, la probele SuperBlog, scriind pe blogurile proprii articole pe temele care ii inspira. Tematica variaza semnificativ, de la domeniul auto sau IT pana la carti, parfumuri, produse alimentare, cadouri si bijuterii, servicii turistice, produse de papetarie si birotica etc. Apoi, reprezentantii de marketing si PR ai companiilor-partenere jurizeaza articolele participantilor. La final, bloggerii cu cele mai mari punctaje sunt premiati, in functie de locul ocupat in clasament, cu premii in bani pentru primii 10 clasati (1000 euro cash pentru locul I) si respectiv in produse pentru urmatorii 40 de finalisti. Valoarea totala a premiilor depaseste 20.000 lei (RON). Mai multe informatii, regulamentul de participare si formularul de inscriere sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu, unde se vor si lansa probele competitiei incepand din 1 octombrie a.c.

Competitia este sustinuta de companiile Toyota, Farmec, MarketOnline.ro, LuxuryGifts.ro, COTY, Delaco, AQUA Carpatica, MediaDOT.ro, Editura Nemira, Reeija.ro, StampileOnline.ro, Vila Alpin*** Straja.

„Ne-a surprins foarte placut creativitatea celor care au raspuns provocarii din editia anterioara si vom continua sa sustinem competitia SuperBlog, pentru ca suntem nerabdatori sa descoperim noi povesti cu Farmec. Aceasta este o ocazie excelenta pentru noi sa ne cunoastem consumatorii si sa aflam ce le place si ce asteptari au de la noi”, a declarat Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.

„Toamna se numara.. superbloggerii :) Asteptam cu nerabdare sa ii cunoastem pe noii participanti la editia SuperBlog 2013 si sa citim articole cat mai diverse. LuxuryGifts.ro pregateste cadouri si surprize pentru cei harnici si, bineinteles, probe inedite care speram sa-i inspire. De asemenea, va invitam sa cunoasteti noile colectii de bijuterii si cadouri de pe LuxuryGifts.ro!” - Georgiana Ciocirlan, CEO LuxuryGifts.ro.

“Pentru Editura Nemira, o noua editie SuperBlog inseamna o reintalnire cu vechi prieteni. In toamna aceasta suntem deja la cea de-a treia participare si ne bucuram sa revedem acelasi entuziasm molipsitor si curiozitate din partea participantilor bloggeri. Probele se anunta a fi de-a dreptul provocatoare, iar noi suntem pregatiti sa va surprindem si sa inspiram cat mai multe articole de succes. Mult noroc participantilor si sa «ne citim» cat de curand.” - Maria Galan, PR & Marketing Manager Editura Nemira.

“SuperBlog este un concurs pe care il apreciem si pe care l-am urmarit cu interes pana acum. Am decis sa ne alaturam editiei de toamna a SuperBlog 2013 si abia asteptam sa vedem articolele care vor fi scrise de bloggerii inscrisi in competitie, in general, si la proba propusa de site-ul ŞtampileOnline.ro, in particular, o proba care, speram noi, ii va inspira”, a declarat Florin Pantelimon, Director General Rubin 2000, companie care detine site-ul ŞtampileOnline.ro. „Noi ii invitam pe toti cei care au un blog si carora le place sa scrie sa participe la aceasta competitie, le dorim tuturor spor la scris si multa inspiratie!”

Parteneri media: TVR2, RadioLynx.ro, revistele Connect si PHOTO Magazine, PRwave.ro, Comunicatedepresa.ro, 121.ro – comunitatea femeilor senzationale, Mujer.ro, toateBlogurile, ZeList, Nebuloasa.info, Irina.Bartolomeu.ro, October-Photos.ro, LexaVerzes.ro, romaniistiuromaneste.wordpress.com, precum si primii clasati in editiile anterioare SuperBlog (2008 - Spring 2013): ArenaIT.net, MoneyWatch.ro, Tehnocultura.ro, Robintel.ro, mnealui.info, Irealia.eu. Organizator: SwissPlan.biz

Sursa: Claudia Patrascu, Communication Manager SwissPlan.biz

Un comentariu: