Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, decembrie 03, 2013

Cumparaturile online sunt din ce in ce mai apreciate de romani

Grad Expert
Nu mai este niciun secret faptul ca noi, romanii, am inceput sa ne facem din ce in ce mai des cumparaturile online. Si acest lucru nu o spun numai eu ci o arata cam toate statisticile din ultima perioada. Si fie ca este vorba despre produse electronice si electrocasnice, carti, haine, bijuterii, cadouri, jocuri si multe altele, cifrele arata clar ca romanii prefera sa le achizitioneze online si acest lucru din mai multe motive.

In primul rand, preturile produselor de pe magazinele online sunt de cele mai multe ori mai mici decat cele din magazinele reale de specialitate, un lucru normal avand in vedere cheltuielile mai mici ale primelor dintre acestea. 

In al doilea rand, de ce sa nu o recunoastem, este mult mai comod sa cumperi un produs din doar cateva click-uri de mouse in fata calculatorului conectat la internet, calculator in fata caruia oricum stam cateva ore bune pe zi, decat sa mergem la un magazin din oras, care mai are alteori si un program de functionare ceva mai redus, care nu corespunde cu timpul nostru liber din afara serviciului. 

In al treilea rand, decat sa pierdem timp inutil cautand prin magazine, timp foarte pretios in zilele noastre, mai bine cautam produsul dorit direct din fata calculatorului si il comandam online, urmand ca in 24-48 de ore sa il primim in locul dorit prin intemediul unui curier.

Si acestea sunt doar trei din multele avantaje pe care le avem in urma cumparaturilor online, lista putand continua la nesfarsit. 

Iar ca urmare a cresterii volumului de cumparaturi online, au aparut din ce in ce mai multe magazine online, fiecare dintre acestea venind in intampinarea noastra cu o serie impresionanta de produse, care mai de care mai interesante si inedite.

Un astfel de magazin online este Grad Expert, magazin care isi propune sa "ofere produse de cea mai buna calitate la preturi mici". Ca la orice magazin online, comanda se poate face prin trimitere mesaj sau telefonic iar livrarea se face a doua zi prin BOOKURIER in Bucuresti (8 lei) si in tara (20 lei) sau prin ridicarea coletului de la Posta Romana in 2 zile (12 lei).

Aparat impotriva soarecilor si gandacilor
Un produs care mi-a atras atentia pe acest site este aparat impotriva soarecilor si gandacilor, un aparat ce protejeaza locuinta sau garajul de soareci si sobolani. Acesta utilizeaza o tehnologie avansata, care se bazeaza pe emisia intermitenta de ultrasunete, nu polueaza mediul ambiant si nici nu deranjeaza persoanele din jur. Mai mult decat atat, acest aparat foloseste sunete de inalta frecventa pe care le aud numai rozatoarele, nefiind daunatoare pentru oameni, caini si pisici (cainii sau pisicile au alta frecventa care ii deranjeza cand se utilizeaza ultrasunele).

Sunt multe produse interesante pe Grad Expert, produse pe care va invit si pe voi sa le studiati in amanunt din fata calculatorului conectat la internet.

Spor la cumparaturi! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu