Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

sâmbătă, februarie 15, 2014

Gandurile noastre se indreapta spre anotimpurile calde

Litoral Bulgaria
Foto: www.travelfan.ro
Iata ca am ajuns si la jumatatea lunii februarie, mai bine spus am intrat chiar in a doua jumatate a ultimei luni de iarna, calendaristice cel putin, deci gandurile noastre au inceput deja sa se indrepte catre cele doua anotimpuri calde, care mai au putin si ne vor intampina cu multa caldura, la fel cum le vom intampina si noi, pentru ca oricat de multa zapada ar fi iarna si oricate sarbatori frumoase ar fi in anotimpul cel mai friguros din timpul unui an, tot vara e cel mai frumos anotimp.

Si daca in decembrie suntem redusi la tacere de sarbatorile frumoase de iarna, iar in ianuarie inca mai sarbatorim putin la inceput de luna si retraim momentele de varf din prima parte a iernii la sfarsit de luna, in februarie gandurile noastre se indreapta cu totul si cu totul spre caldura, fiecare zi din februarie trecand astfel din ce in ce mai greu.

Si ce putem face in luna februarie decat sa ne gandim la venirea primaverii si la pregatirea concediului din timpul verii. Si uite asa, incepem sa navigam pe internet, sa luam la rand toate agentiile de turism care au site-uri pe www (World Wide Web) si sa vizualizam toate ofertele de concedii pregatite special pentru noi, oferte care nu sunt putine deloc, dar avand in vedere ca luna februarie este o luna mai putin animata, fiind denumita chiar  in popor drept “o luna moarta”, avem tot timpul din lume sa analizam cu mare atentie fiecare oferta in parte.

Uite asa am ajuns si eu pe site-ul celor de la Travel Fan Expert, acolo unde am gasit o gama foarte variata de oferte pentru concedii si nu numai, cu destinatii in cam toate colturile lumii si cand spun toate colturile lumii ma refer la multe locatii din Africa, Asia, Europa, America, Orientul Mijlociu, Oceania, Caraibe, Oceanul Indian.

Probabil o sa spuneti ca sunt multe agentii de turism care ofera aceste servicii. Travel Fan Expert parca anticipeaza acest lucru si prezinta pe site-ul de prezentare avantajele alegerii propriilor servicii, printre acestea oferirea de consulatanta in alegerea vacantelor si destinatiilor de calatorie, punerea la dispozitie de informatii complete pentru itinerariul ales de client, consultanta de la inceputul planificarii vacantei si pana la terminarea acesteia, precum si un numar de telefon valabil 24/24 pentru situatii de urgenta, diversitatea serviciilor turistice oferite: cazari individuale in tara si in strainatate, oriunde in lume, circuite de grup sau individuale, chartere in Turcia, Grecia, Spania, Dubai, Cipru, oferte sejur litoral Bulgaria, Turcia, Israel, Spania, asigurari medicale de calatorie etc.

Pe langa aceste lucruri, Travel Fan Expert ofera clientilor doritori de petrecerea intr-un mod mai deosebit a zilelor mai speciale din an, o pagina dedicata ofertelor speciale, pe care le denumesc intr-un mod propriu: Praga de 8 Martie, Vacanta in Dubai, Vacanta la Lacul Como, Sejur in Aqaba, Roma – 1Mai, Vacanta Antalya de 5 stele etc.

Sunt multe de scris despre site-ul Travel Fan Expert, pentru ca este unul foarte complex, ce ofera multe lucruri utile doritorilor de calatorii si de petrecere a concediilor si a zilelor deosebite din calendar. Pentru mai multe detalii puteti accesa si voi www.travelfan.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu