Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, februarie 21, 2014

Hartile personalizate, un instrument puternic de marketing

Harti personalizate
Foto: www.hartidebirou.ro
In pas cu revolutia tehnologica din ultimii ani, care ne-a acaparat pe toti intr-o clipita, fara a fi sau a nu fi de acord cu aceasta, marketing-ul a inregistrat de asemenea o evolutie extraordinara in ultimul timp, din ce in ce mai multe metode de marketing, care mai de care mai inspirate sau mai putin inspirate, mai inedite sau mai putin inedite, "navalind" efectiv asupra noastra, pe toate canalele de comunicare, in incercarea de a ne trage de manecuta pentru a achizitiona un produs sau altul.

Iubitor, printre multe altele de marketing, nu ma pot abtine sa nu scriu despre un instrument de promovare al unei firme, produs sau serviciu, ce creeaza o imagine foarte buna acestora, au un impact foarte mare in randul oamenilor si nu costa foarte mult. Este vorba despre personalizarea de diferite produse care se folosesc atunci cand ne deplasam in diverse locuri sau care se folosesc in diferite spatii, indeosebi in spatii individuale de lucru precum birouri sau in spatii publice precum holuri, sali de conferinte, restaurante, cafenele etc.

Astfel, am vazut personalizate de-a lungul timpului multe produse, printre care sacose, pixuri, brichete, chibrituri, calendare, agende, firme luminoase, abtibilduri cu diverse semne sau atentionari, cani, stick-uri de memorie, lanterne, mingi de fotbal, umbrele de ploaie si de plaja, diverse jocuri de luat la un picnic, tricouri si multe alte lucruri utile.

Dar ce am vazut mai nou si mi-a atras atentia in mod deosebit sunt hartile personalizate de la HartiDeBirou.ro, care pe langa utilitatea mare a acestora, prezinta si marele avantaj ca pot fi folosite o perioada mai indelungata de timp, nu numai un an, cat pot fi folosite de exemplu calendarele de birou sau de perete.

Hartile personalizate oferite de catre HartiDeBirou.ro sunt de mai multe tipuri: harti in relief (3D), harti operative (magnetice), harti clasice (cu baghete), harti gigant (cu mecanisme), harti desenate (pentru copii), globuri. Dintre acestea, cele operative (magnetice) si cele clasice (cu baghete) se gasesc intr-un numar cat mai mare si par a avea cautarea cea mai mare.

Recunosc faptul ca nu m-am gandit pana acum la un asemenea produs personalizat si nu am stiut ca sunt atatea tipuri de harti de birou, dar am observat cu placere ca impactul hartilor personalizate asupra oamenilor este unul pozitiv, ceea ce inseamna ca hartile de birou personalizate sunt o solutie viabila pentru firmele care doresc sa se promoveze intr-un mod inedit, eficient si cu buget mai mic alocat pentru marketing. 

Voua ce harta v-ar placea sa aveti in birou de pe www.hartidebirou.ro?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu