Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, martie 10, 2014

Cum imi voi petrece week-end-urile in aceasta primavara

Varga Tele Carbon Power 7m5 25g
Foto: Bibanu.com
Chiar daca unii dintre noi, mai pesimisti din fire, nu mai credeau ca iarna se va termina odata, iata ca aceasta s-a terminat cu bine si a venit si primavara cea mult asteptata. Si inca am scapat foarte usor fata de alte ierni anterioare, atunci cand a fost mult mai frig si atunci cand zapazile au fost in cantitati multi mai mari decat au fost anul acesta.

In sfarsit, primavara a venit, zapezile au inceput sa se topeasca, soarele a inceput sa trimita spre noi primele raze de soare dupa 3-4 luni de absenta notorie, iarba cea noua a inceput deja sa isi faca aparitia, urmeaza ca copacii sa inmugureasca si sa ne prezinte frunzele lor verzi si peisajul va fi in acest fel aproape complet.

Iar acest nou cadru, un cadru de vis de altfel, pentru ca nimic nu este mai frumos decat perioada de cateva luni in care natura revine la viata, nu putem face altceva decat sa ne gandim cum vom petrece week-end-urile din acest interval de timp deosebit, pentru ca este pacat sa ne petrecem sfarsiturile de saptamana intre 4 pereti si sa pierdem aceste momente minunate care se petrec in natura, pe care ni le-a oferit cu asa mare darnicie Dumnezeu, in speranta ca noi sa le apreciem si sa le valorificam la maximum.

In acest fel am ajuns sa ma gandesc la o modalitate foarte frumoasa si nu foarte costisitoare (lucru foarte important in economia vietii) de a petrece week-end-urile cu familia si cei cativa putini prieteni dar buni (pentru ca nu poti sa afirmi cu tarie in ziua de azi ca ai multi prieteni, pentru ca mare parte dintre ei sunt doar amici sau cunoscuti). Si cea mai buna solutie pe care am gasit-o este de a iesi la pescuit. In acest fel, stam in aer liber, ne deconectam de la stresul zilnic, ne incarcam cu energie pozitiva, cand e foarte cald facem si plaja, facem si un gratar, bem si o bere rece si nu in ultimul rand, daca firul este intins, putem prinde si ceva peste. J

Imediat ce am identificat ca solutie optima pentru sfarsiturile de saptamana pescuitul, am dat buzna la boxa, sa verific cum stau cu ustensilele pentru mers la peste. Ei bine, ce am gasit acolo nu m-a satisfacut prea mult, pentru ca dotarea s-a cam invechit si oricum, nu este nici una prea deosebita, ce sa imi permita un pescuit de calitate pentru un pescar, ce-i drept amator, care prinde doar 2-3 pesti la o partida de pescuit. J

In acest fel am ajuns sa caut pe internet un site ce comercialeaza articole de pescuit. Iar la cautarea pe cel mai mediatizat motor de cautare, Google mai exact, am descoperit Bibanu.com, un magazin online foarte vast, ce pune la bataie doritorilor mii de produse, din toate categoriile acestui domeniu foarte frumos, dar si foarte iubit de noi, romanii.

Aici am gasit o undita foarte potrivita pentru ce imi doresc eu. Este vorba despre articolul Varga Tele Carbon Power 7m/5 25g, o undita cu o lungime de 7 m, ce se pliaza in doar 117 cm, ce are o greutate de doar 511 g si este produsa de firma LINEAEFFE. Varga Tele Carbon Power 7m/5 25g are o actiune medie si o putere de aruncare de 25 g, arhisuficiente pentru un pescuit de week-end in familie.

Voi cum doriti sa va petreceti week-end-urile in aceasta primavara?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu