Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, aprilie 15, 2014

Competitia de blogging creativ SuperBlog, la finalul celei de-a 8-a editii

Gala Spring SuperBlog 2014
Duminică, 13 aprilie 2014, hotelul NH Bucharest din capitală a găzduit gala de premiere a laureaților competiției de blogging creativ Spring SuperBlog 2014. Ajunsă la a opta ediție, competiția a atras, în martie, peste 100 de bloggeri din toată țara, care și-au demonstrat creativitatea în 16 probe pe teme dintre cele mai diverse.

Din cei 118 bloggeri înscriși în Spring SuperBlog 2014, 98 au participat efectiv, iar 57 au parcurs toate cele 16 probe ale competiției, redactând și publicând pe blogurile proprii 1130 articole. Bloggerii au putut participa doar la probele preferate, cele mai ridicate punctaje fiind răsplătite cu premii, iar finaliștii au câștigat bani, produse și servicii în funcție de implicarea lor și de locul ocupat în clasament; astfel, s-au acordat în total peste 200 de premii. Cel mai mare câștig este însă comunitatea formată în jurul acestui proiect, care a avut prilejul să petreacă un week-end împreună – mai întâi, la un workshop DoctorDeco, apoi la party în Spice Club și, în cele din urmă, să primească felicitările și aplauzele binemeritate la gala Spring SuperBlog 2014.

Fruntața competiției Spring SuperBlog 2014 și câștigătoarea premiului de 2000 lei cash este constănțeanca Bianca Alexandra Bîzîiac, participantă cu blogul tulips-and-sparkles.blogspot.com: “SuperBlog este ca un drog, fiindcă dă dependență încă de la prima probă. Din momentul în care l-ai încercat, cu greu te mai poți abține să nu îl încerci din nou. SuperBlog este o provocare. Te determină să le oferi atât sponsorilor, cât și cititorilor, bucăți din sufletul și mintea ta. Cu fiecare participare, te străduiești din ce în ce mai mult, încerci să fii cât mai creativ, să dai tot ce ai mai bun... până ajungi să câștigi. Exact acest lucru mi s-a întâmplat. Am început să concurez cu mine însămi, să îmi canalizez energia și creativitatea spre articolele participante, tocmai pentru a dovedi că pot mai mult. Asta mi-a adus râvnitul trofeu, ceea ce înseamnă că mi-am îndeplinit scopul de a-mi întrece propriile așteptări”, declară Bianca.

Deși competiția a fost dedicată, în egală măsură, ambelor sexe, bloggerițele au dominat clasamentul, următoarele locuri fiind ocupate tot de domnișoare: Camelia Bucur, participantă “veterană” la SuperBlog cu blogul omonim, cameliabucur.ro, a încheiat competiția pe locul secund, iar pe locul 3 s-a clasat Alina Florentina Gheorghe – literestacojii.com, care s-a clasat pe aceeași poziție și în ediția anterioară, SuperBlog 2013. Un singur blog masculin se regăsește în top 10 al acestei ediții, pe locul al șaselea, respectiv www.sanatosvoios.ro, aparținându-i lui Călin Lucian Ciabai - blogger de profesie, la prima participare în SuperBlog.

Rezultatele competiţiei, informaţii despre premiile câştigate de participanţi şi alte detalii sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu. Lansată în 2008, competiția își propune să creeze o punte de legătură între blogosferă și mediul de business și este deschisă tuturor bloggerilor din România, indiferent de vechimea, tematica sau traficul blogului. Brandurile care au susținut Spring SuperBlog 2014 sunt Azerty.ro, Centrul Shakti, Cord Blood Center, Delaco, DoctorDeco, Editura ALL, Farmec, LemoSilhouette, MarketOnline.ro, NH Hoteles, Reeija.ro, Salon du Mariage Toujours l'Amour, Teatrul Evreiesc de Stat și VacanteSpeciale.ro.

“Ne-a surprins foarte plăcut creativitatea celor care au răspuns provocării din ediția anterioară și vom continua să susținem competiția SuperBlog, pentru că suntem nerăbdători să descoperim noi povești cu Farmec. Aceasta este o ocazie excelentă pentru noi să ne cunoaștem consumatorii și să aflăm ce le place şi ce aşteptări au de la noi. și această editie a fost una frumoasă. Felicităm organizatorii și concurenții”, a declarat Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.

Am participat din curiozitate în 2009 și de atunci ne place să ne încărcăm cu energia bloggerilor participanți la SuperBlog. Întreaga competiție a evoluat frumos atât din punct de vedere al probelor mai variate, mai creative, cât și al numărului triplat de participanți. Noi ne bucurăm când dăm peste tineri ambițioși care luptă să ajungă în top, care știu ce înseamnă o competiție și care-și împărtășesc gândurilefrumoase cu ajutorul blogului. Anul acesta noi am punctat creativitatea și poveștile frumoase, pline de emoții.” - Ana Mihăilescu, PR & Marketing Manager MarketOnline.ro

"Participarea la Spring SuperBlog ne-a facut o deosebită plăcere! Am avut ocazia să citim povești inspirate, poezii deosebite, și chiar și o piesă de teatru! Am fost impresionați de creativitatea participanților și emoționați de atmosfera pe care au reușit să o surprindă în poveștile lor. Mulțumim tuturor participanților pentru efortul depus și pentru implicarea și pasiunea de care au dat dovadă, dar și organizatorilor, pentru că ne-au oferit posibilitatea de a face parte din acest proiect minunat!" - Irina Meiroșu, Marketing Manager Doctor Deco

"Suntem onoraţi să fim parteneri cu SwissPlan.biz, organizatorul competiţiei de creativitate SuperBlog. Ne bucurăm că toată echipa CND a cunoscut echipa SuperBlog la a doua participare. Felicităm pe această cale organizatorii şi concurenţii. Vrem să mai citim articole speciale şi în următoarele ediţii, vrem să avem un parteneriat de lungă durată, să susţinem în continuare SuperBlog. La şi mai multe ediţii! Să ne revedem cu bine!” - Mădălina Cristea - Coordonator programe Work & Travel, Vacanţe Speciale

Parteneri media: 121.ro – comunitatea femeilor senzaționale, Comunicatedepresa.ro, Connect, Mujer.ro, PHOTO Magazine, PRwave.ro, RadioLynx.ro, ToateBlogurile, TVR2, ZeList Monitor și Nebuloasa.info, alături de câștigători și finaliști ai edițiilor SuperBlog 2008-2013: ArenaIT.net, MoneyWatch.ro, Tehnocultura.ro, Robintel.ro, mnealui.info, Irealia.eu, SexulSlab.info, romaniistiuromaneste.wordpress.com și LexaVerzes.ro. 

Organizator: SwissPlan.biz

Despre SuperBlog
SuperBlog este o competiţie de creativitate dedicată tuturor blogurilor din România, indiferent de tematică, vechime sau trafic, cu scopul de a facilita colaborări între blogosferă şi mediul de afaceri şi de a îmbunătăţi comunicarea online. Lansată în 2008, competiţia numără 8 ediţii, în care s-au înregistrat în total peste 1300 de participanți și s-au scris peste 18.000 de articole. www.super-blog.eu.

Despre SwissPlan.biz
Servicii de marketing, comunicare & productie video pentru mediul online
Calitate elvetiana la preturi corecte.

Sursa: Claudia Patrascu, Communication Manager Swiss Plan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu