Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, aprilie 07, 2014

Viitorul echipei Constantins Hattrick Team

Constantins Hattrick Team
Foto: Hattrick.org
A mai trecut o iarna, a mai trecut chiar si o prima luna de primavara si timpul tot continua sa treaca, parca intr-un ritm din ce in ce mai rapid, facandu-ne practic sa regretam din ce in ce mai mult fiecare zi care trece din viata noastra. Si nici nu incepe bine o saptamana, ca se si termina foarte repede, parca intr-o fractiune de secunda, luand-o lunea urmatoare de la capat, fara a putea spune ca am realizat vreun mare obiectiv in saptamana anterioara.

In acelasi fel trec si sezoanele din Hattrick. Nici nu incepi bine un sezon, ca il si termini imediat. Si totusi, un sezon din Hattrick tine nu mai putin de 16 saptamani, saptamani care trec foarte repede, parca mai repede ca niciodata. Zilele acestea se incheie sezonul cu numarul 42, sezon in care echipa mea, Constantins Hattrick Team a terminat conturile inca de mai bine de o saptamana, atunci cand, dupa o infrangere la scor, cauzata de schimbarea integrala a lotului de jucatori, am terminat din nou pe podium, pe un meritoriu loc 3:

1.
Fc Dinamo Sb
14
45 - 25
31
2.
F.C.M Focsani
14
50 - 26
26
3.
Constantins
14
37 - 44
25
4.
Kolbasz
14
31 - 23
22
5.
F.C. Cucuc
14
19 - 18
17
6.
Chimistul
14
25 - 26
16
7.
ArsenaL SaHateNi
14
14 - 28
15
8.
FC Mihail Kogalniceanu
14
21 - 52
7

Si pentru ca la fiecare final de sezon trag o linie si fac un bilant al echipei, la sfarsitul sezonului 42 ma pot declara foarte multumit, la fel cum am facut-o si la sfarsitul sezonului 41, atunci cand de asemenea ne-am atins toate obiectivele. Ne-am propus la inceputul sezonului, printre alte tinte, sa terminam pe podium, iar locul 3 obtinut la finalul acestuia nu face decat sa ma multumeasca pe deplin, mai ales in conditiile in care in retur am inceput sa schimb echipa in totalitate.

Dar nu despre sezonul 42 vreau sa vorbesc cel mai mult acum, ci in special despre viitorul echipei Constantins Hattrick Team, pentru ca dupa 7 ani de Hattrick, am decis, cel putin pentru moment, sa nu renunt la echipa, asa cum imi trecea prin minte acum aproximativ o luna de zile, ci sa continui, dar de data aceasta intr-o varianta mult mai restransa, care sa imi consume cat mai putin timp din viata (doar atunci cand doresc), dar care sa imi aduca si acea relaxare de care am atata nevoie in viata de zi cu zi, pentru ca Hattrick-ul este pentru mine o modalitate de evada din cand in cand din problemele cu care ma intampin in viata reala. 

Iar dupa 24 de sezoane petrecute in Hattrick (2 sezoane de liga a 8-a; 1 sezon de liga a 7-a; 5 sezoane de liga a 6-a; 1 sezon de liga a 5-a; 1 sezon de liga a 4-a; 1 sezon de liga a 5-a; 3 sezoane de liga a 6-a; 4 sezoane de liga a 5-a; 2 sezoane de liga a 4-a; 4 sezoane de liga a 5-a), am decis ca este timpul sa ma retrag intr-o liga inferioara, 6 la numar, acolo unde am mai jucat si in trecut timp de 8 sezoane, in doua etape diferite ale echipei. 

Tin sa precizez ca aproape toate pregatirile pentru liga a 6-a le-am facut deja in returul sezonului 42, atunci cand am facut urmatoarele modificari la echipa: 

  • schimbarea integrala a lotului de 24 de jucatori, optand pentru un lot tanar, cu salarii mai mici, cu jucatori pana in 25 de ani, 22 la numar, toti antrenabili la pase scurte, un antrenor bun cu lider acceptabil si un viitor antrenor bun, tot cu lider acceptabil (antrenor secund, asa cum mie imi place sa spun);
  • injumatatirea capacitatii stadionului, pentru noile conditii ale echipei, de la 50.000 de locuri la 25.000 de locuri;
  • reducerea numarului de specialisti la 5 (cate unul din fiecare categorie).
Ce a mai ramas de facut la echipa este renuntarea la academia de tineret, dar aceasta nu se poate face decat dupa ce se va termina sezonul regulat la juniori, iar acest lucru il voi face undeva spre sfarsitul sezonului 43 de la seniori, atunci cand se vor termina cele 30 de etape ale seriei de 16 din care face parte Young Constantins Hattrick Team. Dupa ce voi inchide si academia de tineret, voi putea spune ca am terminat in intregime reorganizarea clubului Constantins Hattrick Team, mai ales ca atunci ma voi indrepta cu pasi repezi spre liga a 6-a, acolo unde voi dori sa activez in urmatoarele sezoane de Hattrick.

Dupa aceste modicari efectuate, singurul regret pe care il am, pe langa faptul ca nu am reusit sa trec niciodata de liga a 4-a, este ca nu am reusit sa cumpar numai jucatori cu specialitati, asa cum imi plac mie si acest lucru pentru ca se gasesc mult mai greu pe piata de transferuri si chiar nu am timpul necesar pentru a-i achizitiona.

In rest, toate bune si frumoase. Ne pregatim sufleteste de liga a 6-a si strigam cu totii in cor: hai baietii, hai Constantins! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu