Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, iunie 02, 2014

Sezonul 43, la jumatate de drum

Constantins Hattrick Team
Foto: Hattrick.org
Despre Constantins Hattrick Team nu am mai scris de la jumatatea lunii aprilie, atunci cand, ne pregateam de debutul sezonului 43, sezon in care chiar daca nu ne propuneam lucruri marete in ceea ce privesc rezultatele din meciurile viitoare, ne propuneam o regandire a echipei, mai bine spus o reorganizare sau o restrangere a activitatii, cel putin pentru moment, mult mai apropiata de ceea ce imi permite timpul liber din ziua de azi, din ce in ce mai scurt si mai pretios deopotriva.

Si chiar daca abia am ajuns la jumatatea sezonului, pot spune cu mandrie ca multe dintre obiectivele pe care mi le-am propus la inceputul acestuia, le-am si realizat deja. De retrogradare nici nu se pune problema, pentru ca deja suntem retrogradati (nu este greu sa retrogradezi, mai greu este sa promovezi). In cupa am ajuns pana in turul 3, acolo unde am pierdut decent, la mustata. Echipa este in continua pregatire pentru liga a 6-a, capacitatea stadionului fiind deja redusa la jumatate (25.000 de locuri), staful tehnic fiind redus si el la minimum, pentru o eficienta performanta/cheltuilei de invidiat. Jocul s-a imbunatatit in asezarile clasice 3-5-2 si 2-5-3, dar mai nou si in formula 4-5-1, pe care o luam de ceva vreme in calcul, mai ales in meciurile din deplasare. Antrenamentul de pase scurte incepe usor-usor sa dea roade din nou. Am inceput sa vindem jucatori crescuti la pase, inbunatatind bugetul echipei. Iar academia de tineret se va inchide in maximum 9 saptamani.

Deci, daca stau bine si ma gandesc, am realizat destul de multe lucruri pozitive in ultimele 7-8 saptamani, chiar daca acestea inca nu se vad la suprafata. Ce a mai ramas de facut este completarea echipei cu cateva rezerve de valoare, minimum 3, maximum 6, in functie de banutii de care vom dispune pana la inceputul sezonului 44, care sa fie mereu pregatite sa joace printre titulari. De altfel, cine a studiat echipa mea mai in amanunt in ultimul timp, a putut observa ca am creat deja un lot de 22 de jucatori tineri, de perspectiva, care pot fi antrenati aproape in totalitate (20-26 ani, cu mici exceptii), la care se adauga un antrenor si un viitor antrenor (deci in total un lot de 24).

Daca in atac si in aparare sunt acoperit aproape in totalitate (avand nevoie doar un portar de rezerva de valoarea titularului, dar aici nu este urgenta cea mare), la mijloc mai am nevoie de ceva intariri de rezerva (2-4 mijlocasi si o extrema), de valoarea titularilor. Cu cele 6 dorite achizitii as putea afirma intr-adevar ca am 2 echipe de 11 jucatori, pregatite pentru ambele fronturi (cupa si campionat), dar si pregatite pentru a juca in diverse asezari strategice, care mai de care mai interesante, care sa imi aduca acea mare bucurie a unui antrenor si anume aceea de a se putea baza si pe banca de rezerve, pentru a putea oricand sa schimbe din mers strategia in timpul meciurilor.

Ca de obicei, sunt multe de spus despre Hattrick si echipa mea din Hattrick, ramane de vazut pana la sfarsitul sezonului cati jucatori din cei 6 propusi, ii voi putea si achizitiona. Pana atunci, vom incerca sa pierdem frumos meciurile din retur si de a evita infrangerile la scor, asa cum am patit din pacate in 4 din cele 7 meciuri din tur, atunci cand am pierdut un meci cu 8-1, doua jocuri cu 6-0 si unul cu 5-0. Si daca vom mai putea obtine cate un punct pe ici pe colo, sau sa marcam cate un gol de onoare, va fi cu atat mai bine. Oricum, punctul de aur si cele 3 goluri de argint propuse, asa cum mie imi place sa le numesc, au fost deja obtinute! J

Nu ne ramane decat sa strigam la unison, toti suportetii Constantins Hattrick Team, cati am mai ramas (putini dar buni): hai baietii, hai Constantins!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu