Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, iulie 08, 2014

Intalneste cei mai buni experti internationali in web design la SmartWeb Conference

SmartWeb
Inscrie-te acum la cea de-a doua editie a evenimentului SmartWeb Conference si vino sa iei parte la doua zile intensive despre cele mai noi tendinte din domeniile: Responsive Web Design, HTML5 & CSS3.

Evenimentul va avea loc pe 22 - 23 Septembrie, la Radisson Blue Hotel si va reuni unii dintre cei mai buni experti internationali in web design.

Inscrie-te pana pe 15 iulie la eveniment si profita de oferta speciala!

Doar 150 de euro pentru accesul la conferinta!

22 SEPTEMBRIE - SEMINARII
Participa in prima zi a evenimentului la doua seminarii avansate sustinute de specialistii internationali: Harry Roberts si Vitaly Friedman. Vei avea ocazia sa afli totul despre CSS Architecture for Big Front-ends si Responsive Design, Clever Tricks and Techniques.

23 SEPTEMBRIE - CONFERINTA
Inscrie-te la conferinta si vino sa iei parte la opt prezentari despre cele mai noi tendinte si bune practici din CSS, Responsive Web Design, HTML 5 si CSS 3. Conferinta este dedicata web developerilor locali si internationali, UX designerilor, front end developerilor, antreprenorilor din domeniul web.

Sursa: Zelist.ro

Un comentariu:

  1. Mi se pare cam aiurea ca nu vorbim cu toate categoriile din lumea web, precum administratori de servere, programatori...
    Poate pentru ca eu sunt pentru tot ce inseamna web nu doar pentru... grafica...

    RăspundețiȘtergere