Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, septembrie 19, 2014

Raspunde provocarii SEMDays pe blogul tau si castiga o invitatie la eveniment

In perioada 24 - 25 septembrie, la Willbrook Platinum Business & Convention Center Bucuresti, va avea loc cea de-a 3-a editie Search Engine Marketing (SEM) Days, eveniment care isi propune sa le ofere participantilor o perspectiva complexa asupra modului in care a evoluat mediul online in ultima perioada. Pe durata celor doua zile, cei prezenti la eveniment vor lua parte la 2 paneluri, 9 prezentari si 14 workshop-uri cu peste 20 de specialisti din domeniu din SUA, Marea Britanie si din Romania.

Poti castiga una dintre cele doua invitatii disponibile daca raspunzi pe blogul tau la intrebarea Care sunt cele mai mari provocari din SEM la care ai dori raspuns la eveniment? si mentionezi in titlu hashtag-ul #SEMdayschallenge.

Pentru un pic de inspiratie poti accesa pagina dedicata speakerilor sau agenda evenimentului.

Dupa ce ai scris articolul te rugam sa il inscrii in formular.

Concursul are loc incepand cu 17.09 si se incheie in data de 22.09, la ora 12.00.

Castigatorii celor doua invitatii vor fi anuntati in aceeasi zi pana la ora 18.00 pe e-mail/telefon de catre reprezentantii SEMDays.

Va dorim multa bafta!

P.S. Mai puteti castiga o invitatie daca participati la concursul disponibil pe pagina noastra de Facebook sau daca raspundeti provocarii lui Victor Kapra.

Sursa: Zelist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu