Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, septembrie 15, 2014

Schimbare de obiectiv pentru sezonul 44

Constantins Hattrick Team
Foto: Hattrick.org
De la 1 august nu am mai scris nimic despre Constantins Hattrick Team si consider ca a venit timpul sa va mai povestesc cate ceva despre echipa mea virtuala de fotbal. Iar ultima data cand scriam despre Hattrick, ne pregateam cu totii pentru sezonul 44, sezon in care ne propuneam drept obiective principale:
  • terminarea pe podium in campionat;
  • accederea in turul 3 de cupa;
  • omogenizarea lotului de 24 de jucatori (22+2);
  • perfectionarea jocului in sistemele 4-5-1 si 3-5-2 (2-5-3 doar cu ocazii speciale);
  • schimbarea antrenamentului, din pase in faze fixe, pentru a antrena optim toti jucatorii;
  • cresterea bugetului echipei prin vanzarea de jucatori antrenati la faxe fixe.
Ei bine, dupa 6 etape, putem spune ca suntem in grafic cu aceste obiective, mai putin cu turul 3 de cupa, acolo unde am fost eliminati cu un tur mai devreme decat prognozam (turul 2) si acest lucru mai ales pentru ca preferam mai mereu sa jucam in aceasta competitie doar cu jucatorii de rezerva, pentru a nu risca accidentari in randul titularilor, dar si pentru a nu pierde antrenament foarte pretios in randul rezervelor de drept.

In rest, in campionat conducem deja cu 6 victorii din 6 posibile (18 puncte) si un golaveraj demn de invidiat (25-3), chiar daca ne-am propus initial doar podium, echipa s-a omogenizat, jucand cel mai bine in sistemul de joc 4-5-1, unul foarte actual si in fotbalul real, acolo unde se desfasoara cu precadere acel celebru de acum 4-5(2-3)-1, pe care toti suporterii de fotbal il cunoastem pe dinafara, antrenamentul de faze fixe incepe sa dea roade, multi jucatori crescand la acest capitol, o parte dintre acestia luand calea deja spre alte echipe, transferuri care ne-au permis sa investim printre altele si in marirea capacitatii stadionului de la 25.000 la 30.000 de locuri.

In afara de realizarea obiectivelor de mai sus, putem afirma cu mandrie ca, tot in urma vanzarilor de jucatori, am mai adus la prima echipa 2 titulari de mare valoare. Este vorba de un atacant de clasa, de nivelul mijlocasilor si extremei de prim 11, dar si un fundas lateral de aceeasi valoare, chiar daca nu mai este la prima tinerete. Cu acesti 2 jucatori vom putea realiza acel romb de vis, asa cum imi place mie sa il numesc, format din atacant spre extrema, extrema ofensiva, mijlocas spre extrema si fundas lateral ofensiv, care creeaza impreuna un atac lateral pe o parte la un nivel foarte ridicat.

In concluzie, in prezent ne descurcam foarte bine, ramane de vazut daca ne vom descurca la fel de bine si in viitorul mai mult sau mai putin apropiat. Oricum, ca noutate, dorim sa facem o bucurie suporterilor nostri, care incep din nou sa creasca (am depasit din nou 1800 de fani), declarand in premiera ca obiectivul nostru principal in acest sezon s-a schimbat din podium in promovare directa in liga a 5-a!

Pana atunci, strigam cu totii in cor: hai baietii, hai Constantins! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu