Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

joi, octombrie 30, 2014

Vino la Zilele Biz. Descoperi tendinte in fiecare zi!

Zilele BIZ 2014
LUNI 10.11.2014
Ziua de Antreprenoriat
Participa la sesiunea interactiva “Antreprenorii fata in fata“ vei putea vorbi concret, pe subiectele care te intereseaza si vei avea acces imediat si exclusiv la oamenii ce te pot ajuta in afacera ta cu idei, sugestii sau chiar cu colaboarari directe. Vino sa-i intalnesti in ziua de Antreprenoriat.

MARTI 11.11.2014
Ziua de Inovatie
Intra in dialog cu tinerii care au dezvoltat startup-uri spectaculoase, recunoscute deja la nivel international. Afla de la specialisti europeni care sunt pasii corecti de la conceptul la idee la cel de business stabil. Participa la sesiunea “Booming Startups” si vino sa-l intalnesti pe Benjamin Rohe, Investor & CEO, MAS Angel Fund.

Afla care sunt "Top 20 de companii din IT pentru care sa lucrezi", un studiu exclusiv Biz care prezinta dinamica industriei de IT din Romania la nivelul pietei muncii, din perspectiva angajatilor.

MIERCURI 12.11.2014
Ziua de Management
Vei afla in premiera rezultatele a 2 studii de piata realizate de Mercury Research si GfK Romania: “StaffChoice”, studiu care analizeaza principalele caracteristici ce fac iubit un brand in randul angajatilor si “The Reputation Economy”, analizeaza reputatia de care se bucura companiile locale din domeniul farmaceutic si cele din domeniul bancar.

Dr. Khaled Wahba, autor a peste 80 de lucrari de cercetare in management va sustine workshopul “Arta luarii deciziilor bune” de la care veti deprinde cunostintele, abilitatile si uneltele necesare cu care veti putea lua cele mai bune decizii indiferent de cat de complicata pare o problema.

JOI 13.11.2014
Ziua de CSR
Descopera cum poti schimba tipare de gandire prin sustenabilitate participand la workshopul sustinut de catre Thomas Kolster, Mr. Goodvertising, autor, speaker, expert in sustenabilitate.

VINERI 14.11.2014
Ziua de Media&Marketing
Vei afla care sunt tendintele care definesc noul peisaj al marketingului si unele dintre cele mai inovatoare instrumente si strategii de comunicare ale momentului de la specialist romani si internationali precum: Aneta Bogdan, Brandient, Adrian Botan, McCann sau Rodney Collins, Truth Central McCann World Group.

Participi la un workshop sustinut in premiera in Romania de catre Uli Reese, President / Founding Partner iV2 GmbH despre audiobranding cu accent pe sfaturi practice si idei pe care directorii de creatie, producatorii, account managerii, strategic plannerii, designerii si new business managerii le pot pune imediat in aplicare in munca lor.

Primesti in exclusivitate rezultatele studiilor de piata ”Obiceiuri de consum”realizat de catre EXACT C&C si ”Sales Building” realizat de Mercury Research si MediaCom. Acestea te vor ajuta sa intelegi mai bine cum sa relationezi cu noile generatii de consumatori si cum sa corelezi vanzarile cu expunerea media.

Sursa: Zelist.ro

Un comentariu:

  1. Sper ca tinerii sa fie cei care dau tonul in aceast domeniu...
    Ps. Am vazut in ultima vreme destui care au reusit pe segmentul acesta...

    RăspundețiȘtergere