Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, noiembrie 05, 2014

Sambata marelui meci!

Constantins Hattrick Team
Foto: Hattrick.org
Nu, nu vreau sa scriu despre turul 1 al alegerilor prezidentiale, pentru ca efectiv am obosit! Pentru ca noi nu vrem niciodata sa facem lucrurile asa cum trebuie si acest lucru se vede in toate domeniile de activitate din Romania! Noi mereu vrem sa fim altfel! Sa furam cat se poate si daca se poate, sa impiedicam cu orice pret lucrurile bine facute, pentru ca nu cumva sa decurga normal!

Gata, ca iar incepe sa imi creasca tensiunea in vene si nu are rost! J In incercarea mea de a ma mai destinde si de a mai uita de problemele care ne inconjoara in ultimul timp si nu sunt putine, mi-am concentrat atentia in ultimele zile asupra echipei mele online de fotbal, respectiv Constantins Hattrick Team, care sambata joaca un meci foarte important, un meci cat un sezon intreg, pentru ca o victorie in deplasare la echipa clasata pe locul 2 inseamna o promovare directa intr-o liga superioara, 5 la numar.

Ultima data cand scriam despre Constantins Hattrick Team, undeva la inceput de octombrie, eram ceva mai trist pentru ca echipa mea nu reusise decat 1 punct din 6 posibile in dubla cu FCO Bara, echipa clasata la momentul de fata pe locul 3, la 2 puncte de mine si care inca mai pastreaza sanse la castigarea seriei. Articolul de atunci se intitula "Trezirea la realitate", trezire care s-a produs de altfel, pentru ca apoi au urmat 5 meciuri in care am obtinut 5 victorii consecutive, victorii care, colaborate si cu celelalte rezultate din serie, ne-au adus din nou pe locul 1.

Si pentru ca tot veni vorba de configuratia clasamentului, la momentul actual sunt 3 echipe care au sanse sa castige seria in acest sezon, respectiv, Constantins 34p, Drag0nul R0su 33p si FCO Bara 32p. La polul opus, sunt 4 echipe care se lupta pentru evitarea retrogradarii, mariaki 15p, cs vulturii 15p, Terranya 13p si CS Gica Popescu 12p, ultima clasata, inaripatzii, cu 0p, fiind deja retrogradata, lucru care este si normal atat timp cat nu mai are de mult timp un manager activ, care sa se ocupe de destinul acesteia.

Si revenind la marele meci de sambata, pe care il vom juca in deplasare, la Drag0nul R0su, va pot spune ca intreg lotul de jucatori este valid si apt de joc. Sper ca dorinta jucatorilor de a face performanta in Hattrick sa se regaseasca si in meciul de sambata, pentru a putea juca la turatie maxima, astfel incat dupa 90 de minute sa ne bucuram cu totii de o promovare meritata, mai ales dupa ultimele 5 meciuri foarte bune.

Drept urmare, va invit sambata pe toti sustinatorii Constantins Hattrick Team in deplasarea de la Constanta, sa sustinem echipa noastra favorita si sa strigam in cor la unison: hai baietii, hai Constantins! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu