Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, decembrie 29, 2014

Bilant anual si La multi ani!

2014 2015
Au trecut deja 12 zile de cand am publicat un articol pe blog, chiar daca nu mi-am dat seama de acest lucru decat acum cand scriu, timp in care s-au intamplat multe, dar in care binenteles ca nu am avut timp sa scriu nimic. Timpul asta, bata-l vina! J Deja m-am plictisit sa scriu articole despre timp, despre acest inamic public cu numarul 2, dupa bani binenteles, care este lider detasat intr-un clasament al "dusmanilor" nostri, care reprezinta un alt capitol obositor din vietile noastre.

In aceasta perioada am avut multe subiecte de articole, dintre care mentionez doar faptul ca am vrut sa scriu despre 25 de ani de la evenimentele din 1989, chiar daca probabil m-as fi enervat ca nici anul acesta nu am aflat adevarul despre acestea (si nu il vom afla probabil niciodata), am vrut sa mai scriu un articol despre legatura atat de subtire dintre viata si moarte, chiar daca probabil ar fi fost un articol trist, am vrut sa mai scriu despre faptul ca in general noi, romanii, ne consumam energiile pozitive, de cele mai multe ori fara niciun rost si pentru lucruri care nu au valoare si pe care punem prea mult pret, am mai vrut sa va urez un Craciun Fericit cu multa sanatate, alaturi de cei dragi...

Cu alte cuvinte, am vrut sa fac multe si am reusit mult prea putine, adica mai deloc, exact cum s-ar putea rezuma tot anul 2014, daca ar fi sa fac un bilant, asa cum facem multi dintre noi la fiecare sfarsit de an. Mi-am propus multe lucruri la inceput de an si am reusit destul de putine pana la sfarsitul acestuia. Si cam in acest fel arata cam toate bilanturile din ultimii ani si nici nu cred ca in viitorul apropiat se va intampla ceva pozitiv in acest sens, chiar daca eu sunt de regula optimist, dar si realist in acelasi timp, pentru ca nu imi place nici sa visez la cai verzi pe pereti.

Da, asta este viata din mileniul 3 si cred ca va trebui sa ne obisnuim cat mai repede cu aceasta, pentru binele tuturor. Drept urmare, lasand la o parte bilantul anual, care nu este nici de departe unul satisfacator, ma bucur totusi ca sunt sanatos alaturi de familia mea, in limitele posibilitatilor binenteles, care este pana la urma cel mai important lucru din lume, dincolo de orice bilant si de orice realizari. Sunt bucuros de asemenea ca cei dragi din jurul meu sunt si ei bine, tot in limitele posibilitatilor, pentru ca este foarte greu in acest mileniu sa mai fii si perfect sanatos. J

Si daca inainte de Sfintele Sarbatori de Craciun nu am avut timp din pacate sa va fac urarile de rigoare, tin sa va urez macar inainte de Anul Nou, un 2015 cu multa sanatate in primul rand, apropiere de Dumnezeu si de lucrurile sfinte, liniste sufleteasca, cat mai multe momente frumoase alaturi de cei dragi, mai putina agitatie inutila, care nu ajuta pe nimeni, cat mai mai multe gesturi marunte, dar frumoase, care ne fac viata mult mai deosebita si care ne dau si multa energie pozitiva si tot ce va doriti si voi, pozitiv binenteles!       

LA MULTI ANI!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu