Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

sâmbătă, ianuarie 10, 2015

Tot ce este frumos vine greu si trece repede!

Snow Queen 2002
Foto: IMDb
Pe principiul “tot ce este frumos vine atat de greu si trece atat de repede”, sarbatorile de iarna au mai trecut o data, ca in fiecare an de altfel, tot intr-o mare viteza si tot cu ziua de 7 ianuarie, zi ce marcheaza oficial sfarsitul sarbatorilor de iarna.

Ei bine, ne place sau nu, sarbatorile de iarna au trecut fara sa ne dam prea mult seama si implicit si cele cateva zile libere de la serviciu, care ne-au mai facut parca sa iesim putin, dar nu foarte mult, din acea monotonie care s-a instaurat un an intreg asupra noastra, ca un domn stapanitor, monotonie serviciu-casa si casa-serviciu de multe ori chiar enervanta.

Acum daca au fost sarbatori frumoase sau nu, daca am petrecut clipe minunate alaturi de cei dragi sau nu, daca a fost ninsoare ca in povesti sau nu, daca am primit de la Mos Craciun cadourile dorite sau nu, deja nu ma conteaza prea mult. Totul a trecut, ramanand in urma doar cateva amintiri, mai mult sau mai putin placute.

De acum inainte, atentia noastra trebuie sa se concentreze doar pe prezent si pe viitor, mai ales pentru faptul ca urmeaza din nou un an plin de munca, in care vom avea foarte multe lucruri de facut, an care speram sa fie mai bun decat cel precedent, sau macar la fel cu 2014, pentru ca este bine sa fim si realisti, nu doar optimisti.

Pana acum, anul 2015 a debutat putin cam anost, cel putin din punctul meu de vedere. Se simte parca in atmosfera un fel de ameteala ciudata, de parca cineva ar fi aruncat intentionat din avion ceva “prafuri”, numai in basme intalnite, menite parca sa ne amorteasca putin, ameteala care pare ca ne-a cam acaparat pe toti. Sau poate am vazut eu prea multe filme. J

Apropo de filme, a fost unul foarte interesant pe Prima TV in perioada sarbatorilor de iarna, ce s-a intitulat Snow Queen, un film din 2002, dar foarte frumos, cu Bridget Fonda,  Jeremy Guilbaut si Chelsea Hobs. Cred ca de la acesta mi se trage ameteleala! J Pe langa celelalte filme difuzate si ultradifuzate pe micile ecrane din Romania, acesta a iesit cu mult in fata, aducand parca ceva nou in fata televizorului.

Lasand filmele deoparte si revenind la viata reala, va doresc inca o data sa aveti un an 2015 cat mai reusit, cu multa credinta, multa sanatate si cat mai multe bucurii si realizari! La multi ani! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu