Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

sâmbătă, aprilie 11, 2015

Sa fim mai buni, si de sarbatori!

Sfintele Pasti
Foto: Bulinutza.com
Indemnul "Sa fim mai buni!" l-am mai facut pe acest blog si anul trecut, undeva in luna iulie, atunci cand, urmare a castigarii unei campanii Blogal Initiative, respectiv "Se cauta cavalerul reciclarii 2.0", am primit pe langa cateva mici produse promotionale si privilegiul de a mi se organiza o campanie speciala BI, cu tema la alegerea mea, motiv pentru care am lansat la acea vreme aceasta provocare, "Sa fim mai buni!", in ideea incurajarii romanilor de a fi mai buni si de a face cat mai multe fapte bune.

Asa cum am mai scris si dupa aceasta campanie, denumita sugestiv de catre echipa Blogal Initiative "Care-i ultimul gest frumos pe care l-ai facut?", am fost surprins foarte placut de faptul ca au raspuns provocarii mele nu mai putin de 31 de bloggeri, carora le multumesc inca o data, care au scris nu mai putin de 36 de articole, ce au generat conform Zelist, un viewership estimat la 39.000 afisari, 23.000 potentiali vizitatori unici si 30.000 potentiali vizitatori duplicati. Sunt cifre impresionante, cel putin pentru mine, mai ales ca aceasta campanie a avut un singur premiu, respectiv 100 de puncte in Campionatul National de Blogging.

Aceasta campanie mi-a mai aratat inca o data, si nu sunt foarte multe momente in zilele noastre in care am sansa sa observ acest lucru, ca nu suntem chiar o cauza complet pierduta si ca inca mai avem sanse sa ne schimbam in bine, daca si dorim, binenteles. Bine, sunt sanse mici, trebuie sa o recunoastem, dar inca mai sunt si atat timp cat sunt este bine sa luptam pana la capat. Totul depinde de noi. Iar daca fiecare dintre noi si-ar face putina curatenie in propria "ograda", din toate punctele de vedere si apoi si-ar da un mic restart, cred ca lucrurile chiar s-ar putea schimba in bine.

Dar pana sa ajungem acolo, mai avem de parcurs un drum destul de anevoios, drum pe care multi dintre noi probabil nu sunt dispusi sa il parcurga, lucru care ingreuneaza destul de mult situatia per ansamblu. Un motiv in plus sa va mai aduc aminte si sa ne mai aducem aminte impreuna, macar din cand in cand, daca nu in fiecare zi, sa fim mai buni, mai ales in aceste zile speciale, in care ne pregatim cu totii de o mare sarbatoare religioasa, Sarbatoarea Invierii Domnului, care incepe diseara, la miezul noptii si care tine trei zile.

Si pentru ca Sarbatorile de Sfintele Pasti se apropie cu pasi foarte repezi, tin sa va urez de acum sa aveti un Paste Fericit alaturi de cei dragi, cu multa sanatate, multa lumina, multa intelepciune, multa dragoste, multa speranta si cat mai multa liniste sufleteasca si sa incercati in aceste zile deosebite sa meditati, macar pentru cateva momente, la semnificatiile acestei mari sarbatori religioase!

Sper sa redescoperim impreuna in aceste trei zile de sarbatoare sentimentele sincere ce se adapostesc in sufletele noastre, sa fim mai buni unuii cu altii, sa fim mai buni cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin, sa fim mai iubitori, sa gasim  calea spre daruire, iertare si intelegere, sa redescoperim cele patru taine divine: lumina, intelepciunea, dragostea si speranta.

Hristos a Inviat!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu