Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

sâmbătă, februarie 06, 2016

Te abonezi si castigi!

eMAG Card Cadou
Foto: eMAG.ro
Titlul acestui articol imi aduce aminte de emisiunile de la televizor din anii '90, "Te uiti si castigi!"si "Stii si castigi!". In anul de gratie 2016, aceste concursuri s-au mutat din mediul TV in mediul online, acolo unde se numesc "Te abonezi si castigi!", concursuri in urma carora persoanele care se aboneaza la newsletter in cadrul diverselor site-uri care promoveaza acest tip de concurs, pot castiga diverse premii constand in voucher-e sau produse.

Astfel, in ultimul timp, accesand diverse site-uri, ma lovesc din ce in ce mai des de o sumedenie de articole, link-uri si banner-e, ce promoveaza acest tip de concurs, care mai de care mai atractive prin premiile oferite. Dintre acestea, concursul e-MAG pare sa domine clar mediul online, ce a ajuns deja la editia cu numarul 77, ce ofera un card cadou de 2.000 lei. Urmeaza apoi celelalte concursuri organizate de marile magazine online din tara, iar mai apoi alte site-uri care doresc sa se promoveze cat mai simplu si eficient.

Pentru ca pana la urma acest tip de concurs este o unealta foarte buna de promovare, cel putin din punctul meu de vedere. Cu un buget mic investit poti aduce mai multi vizitatori pe site, iar cresterea numarului de vizitatori poate conduce la cresterea vanzarilor de produse, servicii, articole, link-uri sau banner-e, depinde de profilul site-ului care organizeaza acest tip de concurs. In plus, noutatile site-ului in cauza vor ajunge mai repede la clientul final si la mai multi destinatari, lucru care este de foarte bun augur.

Da, in viitorul mai mult sau mai putin apropiat, daca voi avea bugetul necesar demararii unei astfel de campanii, voi incerca si eu acest tip de promovare online. Si chiar daca nu va da rezultatele scontate nu va fi nicio problema, voi fi multumit macar ca voi putea testa efectul implementarii concursurilor de tipul "Te abonezi si castigi!" J Sa fiti iubiti! J 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu