Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, martie 04, 2016

Premiem pasiunea ta pentru gatit!

Premiem pasiunea ta pentru gatit
Foto: Lidl.ro
La cateva zile dupa ce am scris despre concursul "Descopera Milano!", concurs la care am participat deja si care este in plina desfasurare, ce se incheie mai exact pe 20 martie 2016, Lidl Romania a lansat un nou concurs interesant, in nota obisnuita de altfel, concurs intitulat de aceasta data "Premiem pasiunea ta pentru gatit!", la care am participat deja de asemenea.

Dar despre ce este vorba mai exact?
Persoanele care cumpara de minimum 60 lei din magazinele Lidl in perioada 1-31 martie 2016 si inscriu codul unic de pe bonul fiscal prin SMS la 1707 sau completeaza formularul de la adresa de internet concurs.lidl.ro, pot castiga zilnic 50 de vouchere de cumparaturi de 50 lei fiecare, 10 tablete Samsung Galaxy Tab3 sau marele premiu constand intr-o bucatarie complet mobilata si utilata.

Da, se pare ca in acest an Lidl Romania si-a propus sa ne surprinda placut cu mult mai multe concursuri decat in anul precendent si sa ne scoata din monotonia cumparaturilor obisnuite din lantul propriu de magazine, propunandu-ne o sumedenie de surprize daca facem cumparaturi din magazinele Lidl, lucru care nu este deloc rau, ci din contra, este de foarte bun augur, mai ales daca mai castigam si cate un premiu pe ici pe colea.


In concluzie, nu ne ramane de facut decat sa facem cumparaturi de la Lidl de minimum 60 lei, sa pastram bonurile fiscale si sa le inscriem in concurs. Dar va rog sa va ganditi doar la vouchere si la tablete, pentru ca de data aceasta premiul cel mare va fi al meu! Pentru ca nu degeaba stiu sa gatesc bine si mai fac si cumparaturile de la Lidl! J Speranta moare ultima! J Sa fiti iubiti! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu