Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, mai 17, 2016

Bucuria nemarginita de a darui!

Bratara Nume si Inima swoosh din aur pe snur
Foto: LoveBird.ro
Nu stiu ce mai simtiti voi, dar eu simt ca traim vremuri din ce in ce mai tulburi, vremuri din ce in ce mai nesigure, vremuri in care ritmul vietii a luat-o razna rau! Toata lumea este agitata, toata lumea este grabita, toata lumea este pusa pe cearta, de nu te mai poti intelege om cu om, iar toate aceste lucruri nu fac decat sa ne transformam in niste roboti autentici, asta daca nu suntem deja.

In toata aceasta nebunie generala, noi, oamenii, cati am mai ramas oameni, avem cel mai mult de pierdut si de suferit. Am devenit din ce in ce mai lipsiti de sentimente, nu ne mai emotioneaza nimeni si nimic, vedem numai partea materiala a lucrurilor, lucruri care sunt destul de grave intr-o societate care se considera "moderna" si “elevata”. Am uitat sa facem acele gesturi mici, dar foarte sensibile, care pot aduce bucurii imense in sufletele oamenilor.

Si chiar ma gandeam zilele trecute cat este de frumos sa faci mici cadouri persoanelor dragi din jurul tau si mai ales cata bucurie sufleteasca le poate aduce acestora, dar mai ales tie, cel care le oferi. Mie, unul, cu riscul de parea sa fiu putin ciudat, dar imi asum acest lucru, imi place mai mult sa ofer decat sa primesc, bucuria celui care primeste fiind “cat se poate de suficienta” pentru mine.

Si tot zilele trecute am descoperit un site foarte interesant de bijuterii personalizate, LoveBird.ro, de unde pot alege cadouri foarte frumoase pentru cei dragi. Unul dintre acestea este "Bratara Nume si Inima swoosh din aur pe snur", o bratara pe snur cu nume si inima swoosh din aur de 14Kt, pe care as putea sa o ofer cu multa bucurie sotiei mele dragi. 

Cel mai mult imi place la aceasta bratara cum inima imbratiseaza numele intr-o multitudine de forme, care de care mai frumoase, semnificand iubirea nemarginita pe care o porti persoanei dragi careia ii oferi bratara, pe care o mangai cu ale tale sentimente de dragoste precum Soarele mangaie Pamantul cu ale sale raze calde, dar si cum iubirea sta la baza unui om, fara de care acesta nu ar putea trai.    

Sunt multe bratari frumoase pe LoveBird.ro, dar si multe alte bijuterii deosebite, care se pot oferi persoanelor dragi, fara sa avem neaparat un motiv anume. Voi ce bijuterie ati alege pentru o persoana draga? Sa fiti iubiti! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu