Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

sâmbătă, octombrie 22, 2016

Din nou in cautarea celor 11 fantastici!

Echipa Fantastica - Sezonul 2 - 2016
Foto: GSP.ro
La sfarsitul ultimului articol despre Echipa Fantastica speram ca pana la sfarsitul primului mini-campionat sa-i gasesc macar o data pe cei 11 fantastici si, totodata, sa ma clasez cat mai sus in clasamentul final. Si daca pe cei 11 fantastici nu i-am gasit inca, desi nu mi-am pierdut speranta, in schimb am reusit sa urc in clasament de pe locul 5924, ocupat dupa primele 6 etape, pana pe locul 3365, ocupat dupa cele 12 etape ale primului mini-campionat.

Cu o linie de clasament 12   5   3   4   18p 23-23, echipa mea fantastica, Constantins Bacau, nu a rupt gura targului in primul mini-campionat, dar nici nu s-a facut de ras. Cu siguranta puteam mai mult, dar atat a fost sa fie in prima faza a sezonului 2016-2017. De acum gandurile mele se indreapta spre al doilea mini-campionat al sezonului, care a inceput de vineri, 21 octombrie 2016 si care va cuprinde tot 12 etape, etape in care sper sa obtin cat mai multe victorii si mai ales, sa ii gasesc macar o data pe cei 11 fantastici.

Odata cu noul mini-campionat, Echipa Fantastica a venit si cu trei imbunatatiri in joc, respectiv o optiune de notificare pe e-mail pentru efectuarea schimbarilor din echipa si a startului de etapa, optiune care se poate bifa din pagina de profil a fiecarei echipe, posibilitatea de a vizualiza performantele jucatorilor in etapele anterioare pentru a alege mai usor primul 11, precum si posibilitatea de a studia din timp urmatorul adversar, pentru a vedea ce tactica si ce jucatori foloseste de obicei.

Si pentru ca in acest al doilea mini-campionat din EF vreau mai multe fapte decat in vorbe, ma opresc pentru moment aici, cu promisiunea ca voi reveni cu impresii la final de mini-campionat sau mai devreme, daca ii voi gasi cei 11 fantastici, care au devenit deja o obsesie! Hai baietii, hai Constantins Bacau! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu