Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, septembrie 15, 2017

Un nou magazin Penny Market in Bacau!

Penny Market
Da, oameni buni, am ajuns sa ne bucuram si cand se construieste un market in Bacau si acest lucru pentru ca se construieste foarte putin in ultimul timp in oras sau aproape deloc (noi nu suntem in stare sa facem un parc banal, Parcul Fagaras in speta)! Dupa inaugurarile de la inceputul lunii ale celui de-al doilea restaurant Mc Donald's din Bacau, respectiv a restaurantului Spartan, ambele in Arena Mall, iata ca ne pregatim cu pasi repezi si de inaugurarea celui de-al doilea magazin Penny din oras, miercuri, 20 septembrie miercuri, 27 septembrie!

Este vorba despre magazinul Penny Market de pe strada Tolstoi, numarul 4, acolo unde nu de mult timp era un punct de lucru Dedeman. Cu o suprafata de 1.161 de metri patrati, 74 de locuri de parcare si 16 angajati, noul magazin Penny va fi deschis de luni pana sambata in intervalul orar 07:00 - 23.00 si duminica intre 08:00 - 21.00. Acesta va fi al 2-lea magazin din oras, al 8-lea din judet si al 207-lea din tara, toate magazinele fiind detinute de catre REWE Romania, o companie ce are la momentul de fata aproximativ 4.000 de angajati si care este intr-o continua expansiune.

De mentionat investitiile REWE Romania in judetul Bacau: 2 magazine in orasul Bacau (strada Izvoare, nr. 2 si strada Tolstoi, nr. 4), 2 magazine in Onesti (strada Belvedere, nr. 13 si strada Trotusului, nr. 5), cate un magazin in Moinesti (strada Capitan Zaganescu), Comanesti (strada Vasile Alecsandri, nr. 18), Targu Ocna (strada Costache Negri, nr. 45) si Buhusi (intersectia strada Mircea Voievod cu strada Republicii) si un centru logistic in comuna Nicolae Balcescu, in care s-au investit 19 milioane de euro.

Nu imi ramane decat sa va invit in noul Penny Market din oras, nu neaparat la inaugurare pentru ca este foarte posibil sa fie destul de aglomerat la deschidere, mai ales daca se ofera la reduceri tigai sau maturi electrice J, dar mai ales sa va invit sa cumparati produse romanesti de fiecare data cand mergeti la cumparaturi, asa cum procedez si eu, de exemplu. Pentru mine ordinea preferata este: produse din orasul Bacau, produse din judetul Bacau, produse din Moldova si produse din Romania, produsele straine alegandu-le doar daca nu am alternativa romaneasca! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu