Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

sâmbătă, martie 24, 2018

Cateva cuvinte despre ATBS Bacau 2018!

ATBS Bacau 2018
Azi, 24 martie 2018, la Centrul de Afaceri si Expozitii Bacau a avut loc prima editie Auto Total Business Show (ATBS) din acest an, editie care a avut loc in premiera la Bacau! Astfel, la Centrul de Afaceri si Expozitii, peste 60 de producatori de piese auto si echipamente de service din piata nationala si internationala ne-au prezentat ultimele noutati tehnologice din domeniul auto, intr-o expozitie care s-a dovedit a fi una de mare succes!

Si este imbucurator sa constati ca si in orasul Bacau se pot face lucruri frumoase, atunci cand se vrea, binenteles, iar meritul de data aceasta apartine in cea mai mare masura echipei de conducere a AD Auto Total Bacau, care merita toate felicitarile pentru ca au reusit nu numai sa aduca ATBS la Bacau, ci si sa organizeze foarte bine un eveniment auto de mare amploare, mult asteptat la Bacau, in special de cei ce lucreaza in service-urile auto si magazinele de piese auto din oras!

In ceea ce ma priveste, lucrand in domeniul auto, nu aveam cum sa ratez un asemenea eveniment in orasul meu, motiv pentru care am fost prezent vreme de 4-5 ore din 8 cat a durat ATBS Bacau, ore in care cred ca am reusit sa trec pe la fiecare stand amplasat la Centrul de Afaceri, sa pun intrebari acolo unde aveam necunoscute, sa fac poze si sa particip la diverse concursuri de cunostiinte auto, dar si de indemanare sportiva, acolo unde am dat la poarta sau am aruncat la cos.

Si ca sa va faceti o idee despre ce a reprezentat ATBS Bacau 2018, am selectat pentru acest articol 30 de poze, pe care le-am pus intr-un slideshow. Mentionez inca o data, ca si in articolul anterior, ca nu sunt un profesionist in ale pozelor, iar pozele le-am facut cu telefonul meu obisnuit Allview. Sper sa va placa!  


Auto Total Business Show (ATBS) este o expozitie de piese auto, scule si utilaje, organizata de catre AD Auto Total, care se desfasoara in Romania din anul 2012. Ideea acestei expozitii este de a-i renuni pe cei mai importanti producatori de piese, accesorii, scule si utilaje auto, pentru ca acestia sa isi poata prezenta cele mai noi tehnologii si produse din domeniu catre intreprinzatorii din Romania, dar si catre toate persoanele care lucreaza in domeniul auto.

AD Auto Total este o firma cu capital integral romanesc, ce se ocupa cu importul si distributia de piese auto din Romania, ce este activa de 23 de ani in domeniul auto. De remarcat ca portofoliul AD Auto Total numara la momentul de fata peste 14.000 de clienti activi, iar cifra de afaceri pe anul 2016 a fost de 168.000.000 euro. Alte cifre AD Auto Total: 16.000 de comenzi zilnice, 72 de depozite, 130 de agenti call-center, 70.000 mp suprafata de stocare, 500.000 km parcursi saptamanal, peste 700 de autoturisme in flota de distributie, livrari locale in mai putin de o ora in marile orase.

Cu speranta ca vom mai avea in orasul Bacau astfel de evenimente deosebite, care sa ne puna la loc de cinste pe harta Romaniei si sa ne mai trezeasca in acelasi timp la viata, inchei pentru moment aici! Hai Bacaul! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu