Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, august 27, 2019

O noua aventura in lumea Hattrick-ului!

Hattrick
Foto: Hattrick.org

In mai 2016 scriam ultimul articol despre echipa mea din Hattrick, link aici, articol in care imi anuntam retragerea din acest cunoscut manager online de fotbal, dupa aproape 10 ani de activitate continua, retragere facuta din cauza "bug-urilor" motorului de joc, pe care efectiv nu le mai suportam. Cu cat imi doream mai mult sa promovez din nou in ligile superioare si cu cat munceam mai mult pentru acest scop, cu atat mai mult motorul de joc imi "oferea" din ce in ce mai multe meciuri ciudate, in care desi dominam clar, castigam foarte greu sau chiar pierdeam.

Inceputa in 2 februarie 2007 cu numele Costi Bacau si continuand apoi cu numele www.autovital.ro, www.constantins.org si Constantins, prima aventura in Hattrick ca manager a unei echipe de fotbal online a durat aproape 10 ani, perioada in care din liga a 8-a am ajuns pana in liga a 4-a, acolo unde am petrecut 3 sezoane, in doua perioade diferite. Cu promovari si retrogradari, cu schimburi de generatii de jucatori, cu schimbari de antrenamente, de strategii si de asezari in teren, cei aproape 10 ani au fost foarte frumosi, cu exceptia ultimului sezon jucat, care a reusit sa ma scoata din minti. J

Si poate nu mai incercam o noua aventura in lumea Hattrick-ului, dar am aflat din intamplare ca un amic din cartier are echipa online si cum actualmente nu mai poti vizualiza o echipa daca nu ai cont creat, mi-am redeschis pana la urma contul, dupa care pana la cererea unei echipe a mai ramas un singur pas, pas pe care l-am facut pe 20 august, o zi mai tarziu primind deja echipa, pe care am denumit-o Constantins Bacau, pe care o consider o continuare a fostei echipe Constantins, chiar daca acum am luat-o de la capat, de data aceasta din liga a 6-a, pentru ca numarul de utilizatori din Hattrick din Romania a scazut in ultimul timp.

De la primirea noii echipe, in numai 2 zile am reusit sa imi iau licenta de manager si sa imi organizez clubul pe gustul meu. Doar 7 jucatori am pastrat din lotul primit initial, dupa care am inceput sa cumpar jucatori pentru a forma un lot de 22, cu antrenor 23, lot cu care voi aborda perioada urmatoare, stiut fiind faptul ca in Hattrick ai nevoie de timp ca sa iti faci o echipa competitiva. Si cum sezonul actual, cel cu numarul 60, este deja la jumatate, acest lucru inseamna ca abia in sezonul 62 voi incerca promovarea in liga a 5-a, dupa care, in functie de valoarea echipei, voi stabili momentul in care voi incerca sa revin in liga a 4-a.

Da, se pare ca am inteles si eu intr-un sfarsit ca singur nu pot schimba lumea si ca trebuie sa imi traiesc viata la maximum in fiecare zi, facand cat mai multe lucruri care imi plac. Iar Hattrick-ul este unul din multele lucruri care imi plac si care mai este si accesibil, timpul petrecut pe site fiind unul foarte mic. Apropo, pentru doritori, mai sunt 4 locuri disponibile la mine in serie, daca doriti sa va inscrieti, va pot trimite invitatii! J Hai Constantins Bacau!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu