Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, septembrie 10, 2019

RCS&RDS retransmite in sfarsit 2 televiziuni locale bacauane!

Euro TV Bacau
Foto: pagina de Facebook Euro TV Bacau

Dupa ani buni de zile in care nu a respectat legea audiovizualului, fara ca cineva sa ii traga la raspundere, dupa ce a ignorat continuu acel celebru de acum articol 82 din legea 504/2002, pentru care am facut in zadar sesizari la CNA, RCS&RDS retransmite in sfarsit 2 televiziuni locale bacauane in grila sa. Este vorba despre Euro TV Bacau si Plus TV Bacau, televiziuni locale bacauane ce se pot urmari de cateva zile in grila analogica RCS&RDS, pe canalele 22, respectiv 23, dupa TV Paprika.

Cand am vazut postarea de pe Facebook a unui amic de-al meu, Adi Raul, nu mi-a venit sa cred! "De astăzi în rețeaua RCS RDS - digi Bacău avem în sfârșit canale TV locale Euro TV Bacău și Plus TV Bacău!!!", scria Adi Raul in 6 septembrie. Dupa care am vazut si postarea Euro TV Bacau din aceeasi zi: "Ne vedem în colț, la Digi, peste drum de Paprika! Euro TV Bacău poate fi urmărit de-acum și pe rețeaua Digi Tv, cea care are cei mai mulți abonați în țara noastră. Ne pare bine că mulți dintre fanii noștri ne pot urmări, în sfârșit, de acasă. În grila de programe analogice, Euro TV Bacău se află imediat după cel mai drag program al gurmanzilor de pretutindeni, Paprika. Vă așteptăm în fața micilor ecrane!"

Plus TV Bacau nu a anuntat inca nimic pentru ca nu are in continuare pagina de Facebook, iar site-ul este de cateva luni bune "in constructie". Bine, nici Euro TV Bacau nu si-a mai actualizat site-ul din 22 iulie 2018, dar macar si-a informat telespectatorii pe Facebook ca au intrat si in grila de programe RCS&RDS. Pentru cei care nu ati aflat inca, Plus TV Bacau a aparut ca urmare a inchiderii statiei locale Realitatea TV in vara lui 2018, pe scheletul careia s-a construit un nou post de televiziune, ce a primit licenta CNA in toamna lui 2018.

Cu siguranta sunt si in acest caz multe interese si dedesubturi, pe care nu le cunoastem si probabil nu le vom afla niciodata, dar important este ca in cele din urma se pot vedea si 2 televiziuni locale bacauane in grila RCS&RDS. Si, cine stie, poate pe viitor va intra in grila RCS&RDS si cea de-a 3-a televiziune locala din oras cu licenta CNA, respectiv Tele 1 Bacau, asa cum ar fi firesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu