Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, mai 26, 2020

Noua interfata Blogger

Noua interfata Blogger

Pe 20 mai, echipa Blogger a anuntat pe Blogger Buzz, blogul oficial al acestei platforme gratuite de blogging, pe care ne prezinta periodic ultimele stiri din domeniu, detaliile despre noua interfata Blogger, care se doreste a fi o experienta imbunatatita pe web, in special pe dispozitivele mobile, acolo unde aceasta platforma era deficitara pana acum:

"Din 1999, milioane de oameni s-au exprimat pe Blogger. De la postări detaliate despre aproape fiecare soi de mere pe care ți-l puteai imagina vreodată la un blog dedicat artei bloggingului propriu-zis, capacitatea de a partaja, publica și exprima cu ușurință pe web este baza nucleului misiunii Blogger. Pe măsură ce web-ul evoluează constant, dorim să ne asigurăm că oricine utilizează Blogger are o experiență ușoară și intuitivă publicând conținutul său pe web.  

De aceea, am introdus încet o experiență web îmbunătățită pentru Blogger. Dă-ți o versiune nouă interfeței făcând clic pe „Încercați noul blogger” din panoul de navigare din partea stângă. 

Pe lângă un aspect nou, Blogger este acum receptiv pe web, ceea ce face mai ușor utilizarea pe dispozitivele mobile. Investind într-o platformă web îmbunătățită, permite potențialul unor noi funcții în viitor. 

Aflați mai multe despre actualizările specifice paginii pe care le-am lansat pentru a face experiența dvs. Blogger și mai bună: 

Statistici
Pagina cu statistici reproiectate vă ajută să vă concentrați asupra celor mai importante date de pe blogul dvs. prin evidențierea celei mai recente postări.    

Comentarii
O pagină nouă de comentarii vă ajută să vă conectați mai ușor cu cititorii prin suprafețele care necesită atenția dvs., cum ar fi moderarea comentariilor.  

Mesaje
Am îmbunătățit asistența pentru operatorii de căutare din pagina Mesaje pentru a vă ajuta să filtrați mai ușor postările dvs. Blogger și rezultatele căutării pe pagini. 

Editor
Noua pagină Editor îmbunătățită introduce suport pentru tabel, permite o transliterare mai bună și include o experiență îmbunătățită de încărcare a imaginilor / video. 

Listă de citit 
Chiar dacă nu creați de pe telefon, acum este mai ușor ca niciodată să citiți bloguri de la alți creatori în timp ce sunteți în mișcare.

Setări 
Am simplificat pagina Setări pentru a vă ajuta să vă gestionați toate controalele dintr-un singur loc.  

Vom muta pe toată lumea la noua interfață în lunile următoare. Începând de la sfârșitul lunii iunie, mulți creatori Blogger vor vedea că noua interfață devine implicită, deși pot reveni la vechea interfață, dând clic pe „Revenire la Blogger vechi” în navigarea din stânga. Până la sfârșitul lunii iulie, creatorii nu vor mai putea reveni la interfața Blogger vechi.  

Vă recomandăm să mergeți înainte de tranziție, optand în experiența de astăzi. Asigurați-vă că ne anunțați ce credeți despre noul design, atingând pictograma Ajutor din bara de navigare de sus. De-abia așteptăm să vedem cum utilizează ultimele actualizări creatorii Blogger pentru a-și împărtăși vocea cu lumea întreagă."
(Postat de Fontaine în numele echipei Blogger)

Avand toate blogurile create pe platforma Blogger, desi am avut intentia in cateva randuri sa migrez pe Wordpress, am inceput sa folosesc si eu noua interfata Blogger, cu care oricum trebuie sa ma obisnuiesc, pentru ca de la sfarsitul lunii iulie va deveni interfata implicita. Sunt curios sa vad in perioada urmatoare parerile voastre despre noua interfata Blogger.     

6 comentarii:

  1. Buna ziua,
    Nu ma deranjeaza noua interfata, singura problema majora este ca o noua postare nu apare imediat pe blog asa cum se intampla pe vechea interfata a blogului care era mult mai accesibila. Noua postare apare abia dupa cel putin o ora; nu mi se pare corect

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua!
      Nu am sesizat acest lucru, pentru ca mie imi apar postarile imediat.
      Eu sunt nemultumit de modalitatea mai greoaie de a publica un articol, in special de formatarea textului, acolo unde ma lovesc mereu de paragrafe, pentru ca eu nu scriu direct textul in platforma, il copiez dintr-un fisier Word.
      O zi frumoasa si va multumesc pentru vizita!

      Ștergere
  2. Cu noua interfata ma descurc destul de greoi avand in vedere ca pozele se incarca greu iar sa editez si mai greu[se blocheaza ].Cum pot revenii la vechea interfata cu care eram familiara?
    Multumesc!
    gabrielamelania2000@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pozele par a se incarca putin mai greu, dar se incarca, iar editarea acestora functioneaza destul de bine, chiar daca este diferita de cea anterioara, care si mie mi se parea mai usoara.
      Din pacate, nu putem reveni la vechea interfata, desi si eu mi-as dori, pentru ca mi sa parea mai usor de folosit, avea mai multa rapiditate.
      O zi frumoasa si multumesc pentru vizita!

      Ștergere
  3. Buna ziua, de ce nu se vede pe platforma mobila un videoclip youtube postat pe pagina mea, este vizibila doar pe varianta desktop.

    RăspundețiȘtergere