Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, iulie 26, 2023

General Electric a inaugurat primul showroom de sisteme fotovoltaice din Bacău, SolarGEn!

 

Showroom SolarGEn

General Electric a inaugurat primul showroom de sisteme fotovoltaice din Bacău, SolarGEn, pe strada Erou Ciprian Pintea, nr. 29, în incinta Central Plaza, lângă Sala Sporturilor! Aici, băcăuanii vor beneficia de o gamă foarte variată de produse și servicii pentru casele lor, în domeniul energiei verzi, așa cum bine o spune însuși sloganul SolarGEn, „Generăm Energie și Soluții pentru Casa Ta!”.

 

Și când vorbim de energie verde, prima data ne gândim la energia solară, care este energia provenită de la Soare și reprezintă una dintre cele mai abundente surse de energie regenerabilă de pe Pământ. Un motiv în plus pentru ca principalul obiectiv al Showroom-ului SolarGEn să fie promovarea sistemelor fotovoltaice, sisteme care sunt instalații electrice ce convertesc energia solară în energie electrică, folosind celule fotovoltaice.

 

„Pentru că ținem mult la clienții noștri din județul Bacău și vrem să fim mai aproape de ei, am deschis un showroom cât mai aproape de centrul orașului reședință de județ. În showroom-ul pe care l-am inaugurat, clienții au posibilitatea de a discuta cu consultanții noștri specializați și de a vedea câteva dintre componentele sistemelor fotovoltaice pe care noi le comercializăm și mai apoi le instalăm, astfel încât să poată lua cea mai bună decizie atunci când doresc să își monteze un sistem fotovoltaic!”, a declarat ing. Florin Fînaru, Director Fotovoltaice & Inovație la General Electric.

 

Showroom-ul SolarGEn se adresează în mod deosebit celor 2.109 de persoane fizice din județul Bacău, care au reușit să se înscrie în Programul AFM Casa Verde Fotovoltaice 2023, unei părți din cele 13.974 de persoane fizice din Regiunea Nord-Est, care au reușit să aplice anul acesta la programul destinat producerii de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională, dar și persoanelor fizice și juridice și instituțiilor publice care doresc să își instaleze individual un sistem fotovoltaic.

 

Primul showroom de sisteme fotovoltaice din Bacău este situat la parterul Central Plaza, pe strada Erou Ciprian Pintea, nr. 29, lângă Sala Sporturilor, cu intrare atât de la strada principală, cât și din interiorul mall-ului și are o suprafață de 80 de metri pătrați. Showroom-ul este amenajat modern, pe principiul simplu și eficient, din amenajarea acestuia nelipsind elementele principale ale sistemelor fotovoltaice precum panouri fotovoltaice, invertoare, sisteme de stocare ale energiei, sisteme de prindere ale panourilor fotovoltaice, cabluri și componente de conectare, sisteme de monitorizare și control etc.

 

La momentul de față sunt expuse elemente principale ale sistemelor fotovoltaice, panouri solare de nivel 1 (Tier 1), Canadian Solar, JA Solar, Trina Solar și JinKO Solar, invertoare Huawei, Fronius și SMA, sisteme de prindere panouri fotovoltaice K2 Systems, cât și stații de încarcare NGT pentru vehicule electrice, cu mențiunea că exponatele din cadrul Showroom-ului SolarGEn vor fi actualizate periodic, în funcție de noutățile care vor apare în domeniul energiei verzi, un domeniu în continuă dezvoltare, cu o dinamică din ce în ce mai alertă, dar și de cererile clienților, a căror părere contează foarte mult pentru General Electric.

 

Showroom-ul SolarGEn beneficiază și de un Video Wall generos, pe care se vor efectua prezentări video periodice cu noile tendințe din domeniul energiei verzi, precum și simulări video ale sistemelor fotovoltaice dorite de către clienții General Electric, simulări care se vor efectua cu cel puțin 3 aplicații online recunoscute la nivel mondial, astfel încât clienții să beneficieze la final de sisteme fotovoltaice optime. Mai mult decât atât, pe acest Video Wall se vor efectua și sesiuni de instruire pentru echipele de instalatori care vor monta sisteme fotovoltaice, sesiuni care se efectuau până acum doar la sediul General Electric.

 

Este bine de știut că Showroom-ul SolarGEn nu este doar un showroom de sisteme fotovoltaice, este și o punte între General Electric Bacău și toate persoanele fizice, juridice și instituțiile publice care doresc să implementeze proiecte ce țin de energia regenerabilă. Și acest lucru pentru că General Electric oferă atât consultanță, cât și implementare pentru foarte multe programe cu finanțări naționale și finanțări europene, programe precum Casa Verde, IN2RURAL, Electric Up, PNRR etc.

 

Despre General Electric Bacău

Societate cu capital integral privat și 100% românesc, SC General Electric SRL Bacău s-a înființat ca Societate cu Răspundere Limitată în anul 1994, fiind înmatriculată în Registrul Comerțului sub numărul J04/2127/1994, având Cod Unic de Înregistrare  RO6834960.

De 28 de ani, activitatea principală a General Electric Bacău este proiectarea și execuția instalațiilor electrice de joasă, medie și înaltă tensiune, instalații de automatizare, telecomunicații și transmisii de date.

General Electric Bacău este și instalator autorizat validat de Administrația Fondului pentru Mediu în „Programul Național Casa Verde Fotovoltaice” pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională.

Având experiența primelor două sesiuni din Programul Casa Verde, cele din 2019, respectiv 2021, sesiuni în care am montat peste 500 de sisteme fotovoltaice, suntem pregătiți să instalăm cât mai multe sisteme fotovoltaice și în sesiunea 2023.

Ne aprovizionăm constant cu panouri fotovoltaice, invertoare și alte echipamente necesare instalării sistemelor fotovoltaice de la producători de vârf, recunoscuți pe plan internațional, reușind astfel să instalăm clienților noștri sisteme fotovoltaice de vârf, la prețuri foarte bune.

Pentru că nu facem rabat de la calitate, echipele noastre de montaj sunt alcătuite doar din specialiști, cu multă experiență în domeniu, echipe ce sunt instruite periodic, astfel încât sistemele fotovoltaice instalate să reziste cât mai mult în timp.

 

Despre SolarGEn Bacău

SolarGEn Bacău, „Generăm Energie și Soluții pentru Casa Ta!”, este un concept General Electric Bacău, dedicat în mod deosebit persoanelor fizice, dar și persoanelor juridice și instituțiilor, care vă oferă o gamă foarte variată de produse și servicii în domeniul energiei verzi.

 

Mai multe detalii puteți găsi și pe site-urile noastre, www.general-electric.ro și www.solargen.ro!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu