Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

duminică, decembrie 10, 2017

Gauss Bacau (FCM 1950 Bacau*) este Campioana de Toamna-Iarna in Liga a 4-a!

Magura Casin-Gauss Bacau
Magura Casin-Gauss (FCM 1950) Bacau
Iata ca s-a terminat si ultimul week-end fotbalistic din judetul Bacau de pe anul 2017, un an in care echipele de fotbal din judet s-au confruntat in continuare cu probleme financiare si probleme legate de infrastructura sportiva, probleme care se pare ca din pacate nu se vor rezolva nici in viitorul apropiat. Astfel, la sfarsit de saptamana s-au disputat meciurile din cadrul ultimei etape a turului Ligii a 4-a. Din 9 meciuri programate initial, s-au jucat doar 7, 2 jocuri fiind amanate.

Liga a 4-a, etapa a 17-a, ultima a turului:
  • CSM Bacau - AS Vointa Oituz 2-1
  • AS Viitorul Curita - AS Flamura Rosie Sascut 7-0
  • ACS Gloria Zemes - AS Filipesti, joc amanat
  • AS Negri - CS Dofteana 9-1
  • AS Aripile Cleja - CS UZU Darmanesti 2-5
  • AS Vointa Garleni - ACS Viitorul Nicolae Balcescu 4-1
  • AS Magura Casin - ACS Gauss Bacau (FCM 1950 Bacau*) 0-3
  • CSM Moinesti - AS Siretul Bacau 4-1
  • FC Dinamo Bacau - Vulturul Magiresti, joc amanat
(sursa: AJF Bacau)

Campioana de Toamna-Iarna a Ligii a 4-a din judetul Bacau este de departe ACS Gauss Bacau (FCM 1950 Bacau*), echipa bacauana reusind performanta ca din 17 meciuri jucate in acest tur de campionat sa obtina nu mai putin de 16 victorii si doar un singur egal, o performanta ce merita apreciata si felicitata! Bravo, baieti! Si chiar daca spre final de tur baietii au mai redus din turatie, avand cateva meciuri consecutive mai slabute, un lucru este clar: lotul Gauss-ului (FCM-ului) este foarte valoros si ar face fata fara probleme in Liga a 3-a daca ar avea resursele financiare necesare pentru acest nivel.

Si cred ca aici este si marea problema pana la urma a Campioanei de Toamna-Iarna a judetului Bacau, aceasta pe langa situatia incerta in ceea ce priveste numele echipei, palmaresul si conducerea clubului. Am tot obosit eu sa scriu Gauss Bacau (FCM 1950 Bacau*) si eu sunt doar un iubitor de fotbal, daramite baietii din cadrul lotului bacauan. Sper ca in aceasta pauza competitionala sa se stabileasca o data pentru totdeauna situatia echipei bacauane, cu nume, conducere, palmares, sustinere financiara etc., pentru ca ar fi pacat ca aceasta echipa bacauana sa nu promoveze in Liga a 3-a!

* FCM 1950 Bacau este proiectul suporterilor FCM Bacau, care doresc sa reinvie prima echipa a Bacaului, cu tot cu palmares, un palmares ce incepe in anul 1950, anul nasterii clubului de fotbal bacauan si se termina in vara anului 2012, atunci cand, din pacate, echipa nu a mai fost inscrisa in campionat; daca va reusi acest proiect, ceea ce ne dorim cu totii, ACS Gauss Bacau, o echipa cu multi jucatori care au jucat in trecut chiar pentru FCM Bacau si care formeaza un grup foarte frumos si valoros, ce au in ei spiritul FCM Bacau, va deveni din retur FCM 1950 Bacau.

Foto: FCM 1950 Bacau 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu