Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, septembrie 24, 2012

Romania pe Blog

Tricolorul
Dupa o zi grea la serviciu, cu multe probleme de rezolvat (pentru ca noi romanii suntem mari specialisti in a incurca lucrurile fara rost), cu mult stres si multi clienti agitati, trecand apoi printr-un trafic infernal binenteles, ajungem acasa, dar asta nu inainte de a ne mai opri pe la vreun ghiseu sa mai platim ceva taxe si pe la vreun market pentru a mai cumpara si cate ceva pentru caminul nostru.

Si ce se intampla acasa? Mai avem si aici de rezolvat diverse probleme, pentru ca nu poti sa lasi de exemplu apa de la baie sa curga la vecinul, trebuie sa schimbi o garnitura sau sa etansezi cu putin silicon (depinde de caz). Mai trebuie sa avem grija si de organismele noastre, pentru ca fara o alimentatie buna si o ingrijire pe masura, nu ne putem prezenta a doua zi din nou la lucru. Si uite asa vine si seara.

Ei bine, in foarte putinul timp liber care ne mai ramane inainte de somn, vrem si noi sa ne deconectam nitel. Si ce facem? Deschidem televizorul si incepem sa butonam telecomanda. Si ce gasim? Ne lovim de tot felul de emisiuni politice idioate, in care politicienii nostri dragi nu stiu decat sa se certe la TV, fara sa rezolve problemele adevarate ale tarii. Daca nu e politica, sunt stirile cu crime, violuri, accidente si tot felul de evenimente negative care sunt promovate pana la refuz. Daca nu sunt stiri, sunt acele emisiuni cu “vedete”, in care isi fac prezenta tot felul de persoane ciudate in goana dupa publicitate si audienta. Pe ici pe colo, mai gasesti cate un film bun, o emisiune de calitate sau o competitie sportiva atractiva, dar totusi destul de rar. Un motiv in plus sa ne indreptam atentia si catre altceva.

Mie imi place de exemplu Romania pe Blog! Aici gasesc multa informatie de calitate din toate judetele tarii, care merita citita, aflu multe lucruri frumoase care se intampla totusi in Romania si care din pacate nu sunt promovate in mass-media romaneasca pe motiv ca nu fac audienta, manipularea nu este la nivelul celei de la televizor, exprimarea este libera, putandu-mi expune si afla in acelasi timp si parerile altora, invat multe lucruri bune de la oameni obisnuiti ca mine, evenimentele pozitive sunt indelung promovate prin tot felul de campanii pentru bloggeri, campanii despre care voi scrie intr-un articol viitor si multe alte lucruri frumoase.

Voua va place Romania pe Blog?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu