Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, octombrie 30, 2012

NH Hoteles: Wake Up To A Better World

NH Hoteles
Dupa indelungi participari la tot felul de campanii si concursuri pentru bloggeri, la care am obtinut diverse premii mici si mijlocii, dar nu am reusit niciodata sa castig marele premiu, se pare ca in sfarsit sansa mi-a suras si mie, exact atunci cand ma asteptam mai putin!

Dezamagit pentru ca nu reuseam inca sa castig premiul cel mare la o astfel de campanie, chiar daca de fiecare data eram foarte aproape, poate din ce in ce mai aproape, am decis totusi sa particip la inceputul lunii octombrie la un concurs pentru bloggeri organizat de o agentie de turism din Bucuresti, ce “punea la bataie” un week-end de doua persoane la Londra, cu posibilitatea alegerii cazarii de catre castigator.

Cum Londra a fost dintotdeauna cap de lista intr-un clasament imaginar al oraselor pe care mi-as dori enorm de mult sa le vizitez, m-am reincarcat cu energie la maximum, am scris un articol bun si m-am inscris in concurs, chiar daca eram convins ca si de data aceasta voi termina “pe locul 2”. Surprinzator, nici acum nu imi vine sa cred, juratii acelui concurs deosebit au apreciat foarte mult articolul publicat pe blog-ul meu personal, m-au felicitat si mi-au oferit sansa imensa de a vizita capitala Angliei si a Regatului Unit.

Si uite asa am inceput sa ma pregatesc de marea evadare din viata cotidiana din Romania si sa organizez in cel mic detaliu excursia in unul din cele mai mari orase ale lumii. Parca traiam un vis, vis din care a trebuit totusi sa ma trezesc putin, pentru ca eram constient de faptul ca intr-o excursie perfecta voi avea nevoie pe langa o companie pe masura si de o cazare impecabila, care sa imi asigure tot confortul de care am nevoie.

Dupa ce am studiat cu mare atentie oferta hotelurilor din Londra, am ales NH Hoteles fara nicio ezitare. Daca nu stiati inca, NH Hoteles este al treilea lant din Europa pe segmentul business, ce detine 400 de hoteluri insumand 59.847 de camere situate in 25 de tari din Europa, America si Africa, iar dupa terminarea celor 24 de proiecte hoteliere, aflate in derulare, va ajunge la un numar impresionant de 62.847 de camere. NH Hotels este prezent chiar si in Romania, in Capitala, prin NH Bucharest, care se bucura de toate facilitatile prezente in intreg lantul hotelier european.

Deoarece in Londra, NH Hoteles detine doua hoteluri: NH Kensington si NH Harrington Hall, a trebuit sa aleg unul dintre acestea. In cele din urma am optat pentru NH Kensington pentru ca este inconjurat de cladiri istorice, institutii culturale celebre si destinatii de renume mondial pentru cumparaturi si viata de noapte, iar la doar cateva minute de acest hotel se afla si Kensington Palace, Royal Albert Hall si The Natural History Museum. Cazandu-ne la NH Kensington, ne vom putea astfel bucura si de accesul usor la locatiile nenumarate situate de-a lungul orasului.

NH Kensington
Sa va mai spun ca hotelul NH Kensington ofera pentru cazare nu mai putin de 121 de camere, fiecare dintre acestea oferind interioare elegante si o serie de dotari premium, iar productivitatea si relaxarea sunt intotdeauna la indemana in camera cu facilitati precum: un birou de lucru, acces la internet, un minibar, un televizor cu ecran plat, ferestre izolate fonic, un pat cu saltea de 25 de centimetri grosime? Mai mult decat atat, aici vom putea savura mese de clasa mondiala, in limitele confortabile ale hotelului NH Kensington, la Restaurantul Huntingdon, care ofera un bufet extins de mic dejun zilnic si  mese elegante in aer liber, in barul propriu Garden Lounge.

Cu siguranta ma voi simti foarte bine in Londra, mai ales pentru faptul ca voi fi cazat la un hotel care se evidentiaza si prin standarde inalte de calitate ale serviciilor si facilitatilor oferite, stiut fiind faptul ca NH Hoteles este o companie responsabila din domeniul turistic, care ofera servicii ce anticipeaza nevoile curente si viitoare ale tuturor partenerilor sai.

Mai mult decat atat, NC Hoteles are si un slogan foarte interesant, care imi place foarte mult: “Wake Up to a Better World”, slogan prin care NH Hoteles reuneste toate actiunile si campaniile prin care comunica intregii lumi preocuparea pentru mediul inconjurator. Astfel: 
  • voi primi gratuit din partea hotelului produse din noua gama de cosmetice  “Agua de la Tierra”, cu ambalaje oxo-biodegradabile, a caror durata de biodegradare devine de maxim 7 ani de zile, in loc de 400 de ani, cat este in prezent durata standard de biodegradare a unui ambalaj de plastic;
  • chiar daca inca nu posed un astfel de autovehicul, voi avea acces gratuit la puncte de reincarcare rapida pentru masini electrice, macar sa le pot vizita;
  • voi avea acces gratuit la un “calculator al emisiilor de dioxid de carbon”, disponibil pe website-ul lantului hotelier, prin care ma voi putea informa despre impactul sejurului asupra mediului inconjurator;
  • voi avea ocazia sa invat cum se poate reduce utilizarea energiilor conventionale, utilizand de exemplu surse de iluminat ecologice;
  • voi avea prilejul sa observ cum se foloseste conceptul de “ecomeetings”: folosirea eficienta a energiei si apei, reducerea emisiilor de CO2, utilizarea de materiale biodegradabile etc.


Cunoscand toate detaliile impresionante ale acestui hotel, precum si pe cele ale Londrei, cu siguranta va fi un sejur de vis, pe care nu il voi putea uita niciodata!

Articol scris pentru SuperBlog 2012!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu